25 kommentarer

 1. 2016 har vært et kjipt og bra år som alle andre år. Jeg har blant annet gledet meg over at du gidder å mate oss med blogg, og skjønner at 2017 kan bli like bra, jeg må bare redusere lesefrekvensen min.

  Godt nyttår! Håper du har noen kule forsetter.

  1. Godt nyttår, I! Jeg har ikke så mange forsetter, men kan vel skrelle meg til å blogge om dem om et par dager. Har du noen forsetter?

   Tusen takk for at du har vært med på bloggeåret 2016. Du har vært en av grunnene til at det har vært så bra!

   1. Jeg skal selvsagt bli et bedre menneske og alt det der. Sånn på ekte tror jeg jeg skal ha forsett om antall overnattinger i telt og bli flinkere til å tenke på miljøet matmessig.

  1. Godt nyttår, Lise-Marie, og takk for at du har vært med på all blogginga i år! Håper du har får en skikkelig digg nyttårsfeiring! Skal du spise kalkun?

   1. Det har vært en glede å lese! Jeg spise faktisk reinsdyr som bestefar har tatt av dage på Hardangervidda. Veldig digg.

 2. Takk for et underholdene 2016! Det har vært så gøy å følge med og jeg har brukt altfor mange timer på å sjekke om det er kommet nytt innlegg…#harikkenoeliv #neidajoda

  1. Tusen takk selv, Malin! Tusen takk for sterk kommentarfeltinnsats og, ikke minst, din egen blogging! Godt nyttår, håper Mathilde lærer seg mange bra triks i 2017! <3

  1. Tusen takk! Gruer meg litt til mandag, for det er da jeg har bestemt at treninga begynner igjen! Godt nyttår, Ingalill! Håper det blir masse bra lesing i 2017!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.