21. desember: DEMNING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så, skal det være noen fun facts om sementen i Hoover Dam? Noen analyser av vannløpet i Colorado River?  Et referat fra en podkast om beregningen av hvordan buen på demningen burde være? Ikke? Da synes jeg ikke du skal dra på roadtrip med partneren min.

Sammendrag: Colorado River/Lake Mead, på grensa mellom Arizona og Nevada, mye vann, men akkurat nå: lite vann (tørke), et slags symbol på depresjonstidas arbeidsmoral.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var i ganske dårlig humør på Hoover Dam. To hovedgrunner til det, var: 1. Det var langt ned, og jeg synes rekkverket var for lavt. Passe høyde på rekkverk er 164,5 cm. 2. Tror du ikke det var karper i dammen på oversiden av demningen? Hæ? Selv fra den drøye høyden kunne jeg kjenne igjen de feite, slimete leppene og de arrogante, kvapsete kroppene som sverma rundt der nede. Hater karper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke for å skryte, men jeg har bygget noen demninger i min tid, og alle vet at hundre prosent av demninger enten blir tatt av en flodbølge eller et monster. Det er bare å vente lenge nok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHallén var i godt humør, da.

Syndeflod,
Siri.

5 Comments

  1. Jeg var også i dårlig humør på Hoover Dam. De holdt på å bygge den ut, og stanset trafikken. I førtién grader. I fem timer. På en demning, med altfor lavt rekkverk (riktig høyde er 171 cm) og feite, arrogante, dorske karper som kvapsa seg dovent rundt nedi der.

    Siste stopp er Vegas, ell? Så hjem til jul, si.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.