25-årsdag

I dag er jeg 25 år gammel. Kvartveis til hundre og fortsatt like sprek.

Ingen vekker meg med frokost og pakke på senga. Jeg feirer dagen i feil by, i feil land, med feil folk. Det er greit. Etter 25 år er det på tide å klare seg sjæl også i de situasjonene som er litt feil.

Dessuten viser det seg at dette finnes på ekte:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så det er jo grenser for hvor feil det blir.

Har en følelse av at 25-årsdager burde feires på en grundigere måte enn for eksempel 26-årsdager, at jeg burde gå på en fjelltopp, hekle et sengeteppe eller ta ordet på neste open mic-kveld. La meg tenke på det. Jeg har jo et helt år på meg.

happy bday, bby girl
Siri

27 kommentarer

 1. Masse gratulerer med dagen, Siri! :D Nyt dagen så godt det lar seg gjøre! ;) Digger fortsatt å lese innleggene dine, dagens høydepunkt!

 2. Oktober ass, det er da alle de kule folka er født.

  Gratulerer! Husk å syng for deg selv hvis ingen andre gjør det, og kjøp kake (ikke tenk at det er stusselig, det er veldig bra, for da kan du kjøpe akkurat det du vil ha og spise den alene). I tillegg: man feirer aldri en bursdag med måte. Og du kan selvsagt kjøpe alle gavene du ikke får i dag selv. (Bonus: du får jo gavene før eller senere uansett.)

 3. Gratulerer med dagen. 25 bør helt klart feires ordentlig.

  (Har alltid trodd at du er født i vekten, du er liksom sånn helt typisk vekt.)

 4. Gratulerer så mye med dagen! Jeg feiret jul, nyttår og 17. mai i feil land – den var ganske bitter den også. Håper virkelig du fikk en fin dag likevel, også blir det en enda bedre bursdag neste år :D

 5. Grattis med da’n! Det er egentlig ikke så viktig å feire bursdager, det er viktigere å feire litt hver dag! Leve litt i nuet. lissom.. :)

 6. HJERTELIG tillykke med fødselsdagen!
  ingen har noensinne vekket meg med frokost på senga!
  (og det burde ingen gjøre heller, med mindre de vil ha grisebank, buksevann og blodpupp.)

 7. Gratulerer med gårsdagen Siri! Sunt og bra og feire på en onsdag. Masse fine bokhandlerbilder som jeg må kikke nærmere på.
  Ta det helt med ro med feiring/ikke feiring. Jeg feiret ikke min 50-årsdag og har jeg angret? nææææi

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.