Meny Lukk

Fitte

Fitte er et veldig anvendelig ord. Det er lite og klamt og ligger godt i munnen.

Kunstpause.

 

Jeg kaller fitta mi for fitta, sånn bortsett fra når jeg kaller den noe annet. Det jeg liker best med fitte, er likevel å bruke det som skjellsord. Jeg tror det er tre grunner til det. Den første er at fitte på et eller annet sjukt vis har blitt det styggeste man kan si. Den andre grunnen er at fitte har to stavelser og er lett å spytte hardt eller mykt ut av munnen, alt etter som. Den tredje grunnen er at selv om ordet liksom er så grovt, så er det så søtt. Omtrent som om Moldvarp fra Flukta frå Dyreskogen bare: Eg har ein overrasking til deg, Grevling, og drar opp en flåkniv.

Akkurat det synes jeg også er grunnen til at fitte er et så bra ord for, nettopp, fitte. Blid, men farlig. Vær bevisst når du har med den å gjøre.

 

Jeg synes det er kukete oppførsel å kalle jenter og kvinner for fitter. Det er å redusere mennesker til kroppsdeler, en av verdens kjipeste yndlingshobbyer. Jeg vet at det er vanskelig, kanskje umulig, å bare ta et ord og gjøre det harmløst ved å bruke det på sin egen måte, men jeg kommer til å prøve å vanne ut fitte til det bare er en del av et litt funky ordforråd.

Siri
(sorry for at jeg illustrerte dette med pussies)