5

Mitt nyttårsforsett er å kjøpe en vekkerklokke og prøve å sove med telefonen i et annet rom. Prøve, altså. Det kan hende jeg synes det fungerer dårlig eller finner ut at nærheten til memes faktisk roer meg ned, men nyttårsforsettet mitt er altså å forsøke.

Det andre nyttårsforsettet mitt, som er en byttehandel med min livspartner, er at jeg ikke skal oppbevare klærne mine i hauger på strategiske steder i leiligheten, men bruke det romslige klesskapet vårt. Til gjengjeld skal han gjøre noe kjedelig for meg.

Jeg vet ikke om nyttårsforsetter er bra eller dårlig, men jeg synes alltid det er morsomt å høre om folks pågående prosjekter. Skulle ønske alle hadde blogg.

S

2 kommentarer

 1. da jeg kom tilbake til oslo den 1.januar, dro jeg på jokern på hjørnet og kjøpte nugatti i ren prostest mot alle nyttårsforstetter fordi JEG HATER NYTTÅRSFORSETTER!!!!!

  men jeg skulle gjerne blitt litt bedre på å være med folk uten å trenge to dagers alenetid etterpå. endre personlighet rett og slett. også skal jeg lage middag minst én gang i uka (sånn middag som ikke er brødskiver/knekkebrød/yoghurt)

 2. Haha, tipper det er en del folk som har

  1. Endre personlighet
  2. Lage middag én gang i uka

  på nyttårsforsettlista si.

  Enig i at nugatti er bedre.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.