5. desember: :P

Jeg hater :P

Jeg vet det ikke er et ord. Jeg vet jeg har sagt det før. Jeg vet jeg kommer til å si det igjen. Jeg hater geipesmiley. Kanskje det er fordi jeg tolker geipesmiley som «hehehe, det jeg sier nå er ganske kjipt, men fnis, jeg sier det likevel, her, ta en smiley» eller som et slags tegn på at senderen ønsker å framstå som søt på en litt korka måte, gjerne i en sammenheng som verken er søt eller korka.

Geipesmileyen er for meg ansiktet til en kvisete russegutt som er vant til å komme unna med hva som helst, og som står og lener seg over en av de fyllesovende vennene sine. Når noen sender meg en geipesmiley ser jeg bare den, ikke ordene som følger med.

Jeg har vokst litt de siste årene, da, og klarer nå for eksempel å tenke at fyrar som bruker geipesmiley også er mennesker. Altså, det finnes kanskje to-tre personer som kan sende meg geipesmiley uten at jeg hører en geit rope inni hodet mitt. Dårlig på rettskriving? Samma for meg, ass. Den geipesmileyen, derimot. Jeg må sette meg på huk med hodet mellom beina hver gang jeg får en sånn.

Ikke at jeg sier noe om geipesmileybruken til folk, jeg veit jo at det er jeg som er dusten her :P

Uten navn

Siri,
som synes utropstegn teller som smiley :P

13 Comments

  1. Jeg har alltid tenkt at de som bruker geipesmiley, aldri helt har skjønt hva den betyr. De som bruker geipesmiley, bruker ofte ikke andre smileyer.

  2. En venninne av meg sender alltid geipesmileys. Denne bloggen har gjort meg ekstra bevisst på det – tenker ofte: «Hjelp, geiping overalt!». Kom på MSN-geipesmileyen, den så helt syk ut!

    1. (Wow, for en julekalender moren din har stelt i stand! Hvordan fungerer det i praksis, egentlig? Kommer alle brevene på riktig dag?)

      1. det begynte med at hun sendte meg et brev (har aldri skjedd før) som tilfeldigvis kom 1.desember, der hun sa det var så stusselig at jeg ikke har fått julekalender i år (har ikke vært hjemme siden august). da sa jeg at jeg ønska meg et brev i posten hver dag, og det har hun faktisk gjort! brev er så bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.