676 meter

Jeg vil ikke kalle det løping. Mer en slags jumping. Jeg klamper bortover på hælene, det er mindre belastende for sena under foten, blir sittende mye mer bakpå, armene veiver fra side til side, skuldrene er altfor høye, det finnes ikke kneopptrekk. Det gjør ingenting.

4 minutter og 10 sekunder brukte jeg på den 676 meter lange grusstien rundt Myrerjordet. Sånn ser komfortsona mi ut. Og jeg vet at den råtne magien ikke skjer i komfortsona, men jeg er ikke interessert i magi akkurat nå. Jeg er interessert i en fot som kan løpe så langt jeg gidder og så fort jeg kan. Da gjelder det å holde seg i komfortsona til jeg spyr og griner av hvor kjedelig det er der.

Om alt går som det skal, tar jeg meg en runde til på onsdag eller torsdag.

Langsiktig mål: Kunne løpe et kupert løp på 16 kilometer, underveis tenke at herregud, 16 kilometer er ingenting, avslutte med to kilometer på 7 minutter og 48 sekunder, og synes at løping er det morsomste som finnes. Omtrent akkurat sånn jeg hadde det på løp i november, med andre ord.

sfløping

Kortsiktig mål: Holde ut.

Det er ganske blæ å ikke kunne løpe, men man får jo trent andre ting, for eksempel musklene i rumpa og tålmodigheten.

Siri

8 Comments

  1. Men hei, et steg i riktig retning! Foreslår et klapp på egen skulder for å klare å forbli i komfortsona når det er det fornuftige.

    For å prøve å dele av min begrensede visdom: det er elleve uker siden jeg løp («løp») mine første tjueminutters siden november (da jeg EIDE 21,1km på Jessheim), for snaut fire uker siden jubla jeg etter 2,5 km loffing, og i går følte jeg meg vill og gal med femti minutter i skogen. Det jeg liksom prøver å si er at ting tar tid, men utrolig nok skjer de :)

    (unnskyld hvis dette virker mot sin hensikt og gnir det inn i stedet for å være oppmuntrende, I come in peace)

    1. Å, det høres veldig bra ut! Har du hatt vondt i foten?

      Akkurat nå har jeg liksom godtatt situasjonen såpass at det bare er trivelig å høre om løpinga til andre, ass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.