Onesie

… og mitt møte med One Direction
(obs! Jeg har ikke møtt One Direction.)

En onesie er en heldress.

Det er også ordet jeg feilaktig brukte på en som er fan av One Direction. Det riktige er directioner. Jeg kan ikke annet enn å legge meg flat. Jeg burde visst bedre. Unnskyld.

Jeg mener det, jeg burde visst bedre. Vanligvis vet jeg bedre. Jeg påstår ikke at det var en glipp eller en slurvefeil eller at jeg hadde brukt det riktige ordet hvis jeg hadde fått tenkt meg litt om, jeg sier bare at jeg burde ha visst det. Det der er sånt jeg vet.

Eller, det der er sånt jeg pleide å vite.

Her er historien om hvordan jeg ble en directioner

Jeg og Amanda deler saccosekken i hjørnet. Vi ser på delfinvideoer mens de andre ser på amerikansk fotball. Vi kjenner hverandre ikke så veldig godt.

Amanda: Oh, wait, you’ll like this one! There are no dolphins, though, only a hot guy and some feminism. Totally your thing.
Jeg: Sounds good.

Amanda viser meg en kort snutt av at en av guttene i One Direction sier noe i gata av «I don’t like to objectify women». Jeg er 80 prosent sikker på at det er Harry Styles.

Jeg: Eh, har vi egentlig lov til å se på sånt på internett? Er ikke han under 18?
Amanda: He’s almost 21!
Jeg: Okay. Jeg er 25.
Amanda: Jeg er 24 og kommer ikke til å unnskylde meg for å elske Harry Styles. Menn har drevet med sånt i tusenvis av år.
Jeg: Du har helt rett. Så Harry er yndlingen din? Kan jeg få en yndling?
Amanda: Ja, selvfølgelig! Hvem vil du ha?
Jeg: Kan du vise dem til meg? Harry Styles er den eneste jeg vet hvem er.
Amanda: Wait. What.
Jeg: Altså, jeg kan nok kjenne igjen musikken deres når jeg hører den på radio, liksom. Jeg bare veit ikke hva de heter eller hvem som er hvem eller akkurat hvor mange de er.
Amanda: Snobb.
Jeg: Nei! Serr! Jeg vet hvor høy Nick Carter er!
Amanda: 6 foot 1. Now look. Just remember that right now you’re trying to decide on a favorite, not writing a paper on the racism of this video.

Hun viser meg den siste videoen deres. Jeg tror den handler om hvor dritt det er å bruke masaifolk som rekvisitter. Danny DeVito er også der, i tillegg til noe rytmisk sportsgymnastikk og en frakk i leopardmønster.

Jeg: Hvem er han med sjimpansen? Kommer han med ape?

Hanna kommer stupende inn gjennom vinduet. Glasskår flyr til alle kanter, hun har shampo i håret og bare én sko.

Hanna: You stay the fuck away from Louis.
Jeg: Okay.
Amanda: Så hvem likte du best?
Eric (fra andre siden av rommet): I like the one who can grow a beard.
Amanda: Hm, jeg tror den eneste som ikke kan det, er Niall. Liker du Niall, Siri?
Jeg: Hvem er det igjen?
Amanda: For fuck’s sake.
Jeg: Jeg kan ta ham uansett, jeg, ass. Hvor gammel er han?
Amanda: 21. Han har tatt av reguleringen.
Jeg: Great! Am I a Onesie now?

*Skjebnesymfonien begynner å spille*

Siri

13 kommentarer

 1. Hehehehehehehehehehehehe!!!

  Omtrent så lenge lo jeg av denne her, hoho, det var god lesing.Jeg synes man kunne kalle dem Onsies jeg, mye søtere ord enn Directioners.

  Men uansett, jeg er ingen fan og KUN de som kan gro skjegg som kan puttes i kategorien kjekk. *Googler One Direction*. Ser ut som et par til har klart å gro litt skjegg i år, da er det kanskje håp for resten også! :D

  1. Synes kanskje du er litt drøy nå! Niall er faktisk skikkelig flink og pen og kjekk og søt selv om han ikke har skjegg, dessuten spiller han gitar.

   #Niallismyboyfriend

 2. Jeg har printet ut bilder av One Direction på fotopapir. Det var riktignok for å lage bursdagskort til en annen jente, men jeg fikk litt flashbacks til da jeg likte NSYNC ved tusenårsskiftet.

  1. Jeg var en Backstreet Boys-jente, men det er klart, NSYNC var bra saker, det også. Ingenting er så bra som Niall, da.

  1. Gleder meg så sjukt til vi skal lage en Liam-drink og en Niall-drink og bare høre på One Direction en hel kveld.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.