9. desember: PEPSI MAX

Sonett 1. 

Blodet mitt er tretti prosent kullsyre
det hveser rundt hver sving i årene
Alle tar ansvar for egen nyre
Kjenn hvordan det bruser i lårene

Med beina høyt og glasset på magen
eller en liten klunk i bortgjemt krok
Medisin mot å finne fram sagen
når alle andre er Peregrin Tók

Ikke drikk den giften, du får kreft! AIDS!
Yo, light-produkter gjør deg slem og trist!
Jeg er glad og har fornuftige shades
og Pepsi Max uten sugerørsbrist

Gnål alt du vil, jeg er blind, stum og døv
hjertejusen gjør meg immun mot tøv

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siri

13 Comments

 1. PEPSI MAX<3 <3 <3 (caps lock altså. Det sier litt om intensiteten i forholdet mellom herr Pepsi Max og meg.) (Nå kommenterer jeg tydeligvis på alt du skriver.)

 2. hahah, beste jeg noen gang har lest! jeg er riktig nok en cola-zero-holiker, men regner med at pepsi max gir den samme rusen.

  1. Utad kan jeg selvfølgelig ikke være enig i at Cola Zero kan gi noe i nærheten av den rusen Pepsi Max gir, men sånn mellom oss tror jeg du har helt rett. Svart, søtt og boblende. That’s our drug.

 3. Mmm, pepsi max er nok min hjertejus også.
  Hjertejus var forsåvidt et så ekkelt/fint ord at det godt kan få sin egen kalenderluke.

  1. Haha, ja, hjertejus var jammen meg litt ekkelt. Får følelsen av at det er det som kommer ut i tillegg til blod når man skviser et hjerte. Hjertepulp, nesten.

 4. Er det verdens største pepsi max-flaske?

  (Jeg liker ikke pepsi. Eller Solo. Eller annen brus. Det er egentlig ikke noe jeg tør å si høyt, fordi alle tror at jeg ikke drikker det fordi jeg kan bli tykk eller få kreft og sånn. Tror jeg er litt sær. Men jeg fascineres av den avhengigheten og hengivenheten folk har til spesielt pepsi max, så av og til er jeg litt misunnelig, ser for meg at det er litt som å ha en ekstra ting å trøste seg til.)

  1. I wish!

   (Hæ? Er det på grunn av kullsyra? Gleder meg til de om ti år bare: «Haha, sorry, folkens, det har vært kokain i Pepsi Maxen hele tida!»)

   1. Næ. Liker jo sprudlevann og sprudlevin (riktignok: ikke søt). Det er bare noe med søt drikke, og tror kombinasjonen av søt drikke og kullsyre er noe smaksløkene vrir seg av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.