Akkurat i dag skulle jeg gjerne løpt en tur

Hele denne ikke-noe-løping-greia har egentlig gått greit. Jeg har ligget lite i fosterstilling på badegulvet. Eller, når jeg ligger i fosterstilling på badegulvet, handler det om andre ting. Men nå. Nå er det plussgrader og issmelting og bar asfalt i Grefsenkollen og sola i øya og fuckings fuglekvitring og hundebæsjlukt.

Jeg kjører ikke så mye bil, men når jeg gjør det, vurderer jeg å kjøre ned hver eneste jogger jeg ser. Nøyer meg med å vise fingeren.

to klassiske treningsselfies

Her er to treningsselfies fra henholdsvis ellipsa og skitur. Det lyser ikke glede av noen av dem. Det er greit, det trenger ikke alltid være så gøy. Men akkurat i dag, akkurat i dag, akkurat i dag, 4. mars 2015, den dagen våren stikker hodet inn døra og lurer på om kysten er klar, akkurat i dag skulle jeg så veldig gjerne ha løpt en tur.

IMG_20150304_141657

Og jeg vet at det finnes folk med klumpføtter og forbrente føtter og ingen føtter i det hele tatt, og jeg vet også at jeg har lov å synes at litt dritt i foten er kjipt likevel, og jeg vet at det kommer til å gå over, og jeg vet at jeg kommer til å løpe om ikke så veldig, veldig, veldig lenge, men akkurat i dag.

Akkurat i dag har jeg lyst til å si neinei, ingenting å se her, kom igjen om en måned til våren.

Siri

9 Comments

  1. Du veks som menneske på denne motgangen. Får større innsikt i kva det vil seie å vere eit menneske på denne kloden. Større forståing for andre som slit med sitt. Kanskje. Ha ha!

    1. I dag går det heldigvis bedre. Ellers måtte jeg nesten ha omdirigert veldedighetstrekket mitt fra utdanning for fattige jenter til NIMI.

    1. Takk! I dag er jeg i bedre humør. Jeg har faktisk veldig mye te akkurat nå (kan ha gått litt bananas etter den begredelige teopplevelsen i USA). Har blant annet en mangote som er veldig god. Hva drikker du for tida?

      1. Du må for all del si fra hvis du vil ha oppmuntringspakke fra nord! For tiden veksler jeg mellom Skomaker-teen i grønn utgave og Lakrisblanding (på jobb. Jobb-te er skarpt adskilt fra hjemme-te.), og lurer på å bestille den hvite teen du sendte meg for noen år siden, fra Black Cat. Den drømmer jeg om fortsatt!

  2. Noen ganger er det litt fint å lese om andre som også ligger i fosterstilling. Men aller helst vil jeg lese om løpinga di. God bedring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.