Akkurat som hjemme bare at det ikke er det

30. oktober 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg føler meg så hjemme at jeg har begynt å rote. En haug med bøker og halvskitne klær ved siden av madrassen, et sporløst forsvunnet nøkkelknippe, de halvhjerta forelesningsnotatene som krøller seg i bunnen av sekken. Hverdagen kommer uansett hvor man er, bare man er der lenge nok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPlutselig kan jeg svare når folk spør hvilken vei parken eller Alamo Square eller Elbo Room er. Med litt innsats klarer jeg å kamuflere den norske knekken i språkmelodien min. Don’t do that, you sound a lot happier with your accent, sier en. På vei hjem fra skolen vinker jeg til mannen i butikken på hjørnet og vet når jeg kan krysse gata uten å se på trafikklyset.

Siri

Previous Post Next Post

2 kommentarer

 • Susanne

  Gla’norsk!

  30. oktober 2014 at 23:34 Reply
  • Siri

   «honestly, I thought you were just, like, really excited all the time»

   1. november 2014 at 10:57 Reply

  Legg igjen en kommentar