Åssen apper har du på mobilen a

Dette er vel egentlig et ganske teit blogginnlegg, men så kom jeg på at det er en gyllen mulighet til å vise fram skjermbakgrunnen min:

kransen

Det er et av de fineste bildene jeg har tatt, for det er helt umulig å vite at det som ser ut som inderlighet, egentlig er følelsen av å ha åpnet øynene for 0,2 sekunder siden og blitt møtt med en staselig blomsterkrans. Synes han det er greit at du legger ut sånne bilder på internett? kan det hende du har lyst til å spørre. Svaret er at det ikke finnes noe skrøpelig maskulinitet hjemme hos oss, så blomsterkransfilteret er for alle. Svaret er også at han bokstavelig talt er på Kilimanjaro, så han får ikke akkurat gjort så mye med det. Når vi gjør det slutt om noen år fordi han vil ha baby og jeg vil ligge med damer, kan han jo skrive en kronikk om å bli utlevert på internett mot sin vilje. Blir gøy! Men enn så lenge er det altså mitt yndlingsbilde i hele verden.

Sånn ser den mest brukte skjermen min ut:

screenshot_20160921-215317

Det er de appene jeg bruker mest. Tror ikke jeg bruker én eneste edgy app. Tror faktisk jeg er en ekstremt forutsigbar og kjedelig appbruker. Beklager det. Ser også at jeg har fem uleste messengermeldinger, og det kunne jeg jo også beklaget, men greia er jo at jeg er dårlig på gruppechatter. Får ikke med meg en tredjedel av det som skjer der, og så ender det bare med at jeg ikke orker å åpne dem fordi det er så mye å forholde seg til. Og så må noen skrive SIRI med store bokstaver for at jeg skal se det på forhåndsvisninga, eller sende meg en fuckings sms og si at jeg må sjekke gruppechatten. Dette er noe jeg jobber med, men som jeg mest sannsynlig aldri kommer til å mestre.

Her er de andre appsa, enda kjedeligere:

appssx

Har mange streamingalternativer da! Den der appen som heter Brain Focus er bare en timer som teller ned fra 25 minutter, og så er det ikke lov å gjøre noe annet enn å konsentrere seg om det man holder på med i 25 minutter, ikke sant. Dessuten kan den logge aktiviteten din etter oppgave, så nå kan jeg for eksempel se at jeg har jobbet på den erotiske havfruenovella mi i 75 minutter de siste to ukene. Blir nok ferdig til jul, skal du se. Jeg pleier å si braaaaain focuuuuuzzz mens jeg holder meg på tinningen med peke- og langfingeren når jeg åpner den appen, for da fungerer den bedre. Bare et lite tips.

Et annet tips er å skru av alle verdens pushvarsler, men det er mer et livstips enn et apptips.

Siri

34 Comments

 1. I tillegg til snapchat, facebook, instagram og messenger, så har eg også ein app med eit nytt jane austen-sitat kvar dag, bubble shooter og babyverden gravid-app som no gjer meg oppdateringer om babyens utvikling, så no er det vel teknisk sett ein baby-app.

 2. Jeg har 5 sider med appene, sånn at bakgrunnsbildet kommer tydelig fram på de tre første. 1: kalender, Gmail, klokke, telenor bedrifts-app, 2: kamera, bildegalleri, Snap, Insta, 3: Storm, VG+, Bartebuss, BV Forum (Ja, babyverden-forum rocker. ehehe) Side 4 er mer kaotisk… Memo, SikkerMobil, DNB, Spotify, regneark, Google Disk, NRK tv, LinkedIn, Viber, Messenger, Netflix, Flare, AtB Mobillett, Vipps, og på 5, litt umotivert, ligger Norgeskart, RuterReise, Layout, Strava og Garmin Connect. Telefon, meldinger, internett og kontekter ligger låst til nederste linje på skjermen.

  Veldig lite snuskete, og det eneste jeg synes er flaut er BV Forum. Litt stolt over ikke å ha Facebook-app, egentlig. Hadde ikke Messenger heller, men så gikk jeg plutselig glipp av veldig hyggelige ting, og gav opp.

  Men nå ble jeg litt nysgjerring. Hva står i din ideelle verden øverst på to do-lista, havfruesex eller å ligge med damer (evt kombinasjon)?

  1. Jeg har lappet sykkelen min med hjelp fra Babyverdenforumet (eller iallfall noe med baby i navnet, tror jeg), så jeg tviler ikke på at det er helt toppers!

   Kan berolige med at havfruesex ikke er på todo-lista mi i det hele tatt (å skrive om det er kanskje på plass 14 eller 15 eller noe?), men at å ligge med damer nok utkonkurrerer ganske mye der. Foreløpig føler jeg meg likevel tilfreds i min livssituasjon. Hva med deg? Hvordan rangerer du fantasisex og lesbesex?

   1. Haha, ja både babyverden og kvinneforum, eller hva det nå heter, har jo svaret på alt man googler.

    Jeg er litt usikker på i hvor stor grad jeg skal sensurere meg selv her, og innser at det var et ganske upassende spørsmål å stille fra min side (men du la opp til det, litt?). Uff, beklager. Jeg er forøvrig også fornøyd med min livssituasjonen min.

 3. Jeg har appene mine sortert etter farge, så hvilke apper jeg velger å ha kommer litt an på hvilken farge app-ikonet har. Nå er det for eksempel ganske fullt på den blå siden, så helst ikke flere blå nå. Den grønne er litt skranten, så nå fikk jeg lyst til å laste ned den der Evernote jeg ser du har :)

  Og Malin, hvis du vurderer å lage en jentesex-app så synes jeg den skal være grønn.

 4. Det å disponere en telefon som en stor statlig institusjon eier, viser seg å ha sine baksider. Synes ikke jeg kan legge inn lesbesex-app eller lignende interessante greier. Men jeg ser at jeg har en app som lå på telefonen da jeg fikk telefonen utlevert fra IT, som KUNNE vært en lesbesex-app: iFinger!!

    1. Kanskje et treningsspill der man kan gni på en klitt? Kan for eksempel få score ut ifra teknikk, og hvis man har veldig høy score, så får man kanskje flere superlikes å dele ut eller noe (har lært om superlikes av single venner)?

 5. Eneste som fristet her var Brain Focus, og den finner jeg ikke på apple sin app-store. Så egentlig ville jeg si at dette var et dårlig blogginnlegg.

  MEN, det fantastiske bildet av doktoren gjør dette til en veldig bra bloggpost.
  Er han fotografert i et øyeblikk der han var sjarmert av en fin kommentar fra deg?
  Er han oppgitt over å ha en samboer som deg?
  Er han full? Er han sliten etter jobb?
  Det er så mange muligheter her. Syns dette bildet er helt på høyde med Mona Lisa når det gjelder mystikk.

  1. Jeg lover å ikke røpe hvorfor han ser så inderlig ut på bildet! Kanskje han vil fortelle det selv en gang, hvem vet, men fram til den dagen får vi bare kose oss med mystikken. Håper noen digitalhistorikere om 700 år kommer over dette bildet og får fundert masse.

 6. Jeg har et tilsvarende bakgrunnsbilde av min samboer, bare uten den lekre kransen. Han var litt snurt fordi jeg ikke hadde han som bakgrunnsbilde og la inn et mindre vellykka selfie. Jeg er selvsagt trassunge og skifter ikke.

  Jeg har ingen spennende apps. Kanskje biblioteks-e-bok-appen min er litt spennende. Jeg har i tillegg sikkert 20 stk som Apple mener jeg MÅ ha og som jeg aldri har åpnet.

  1. Aaaagh, de derre obligatoriske appene har Android også. Hvor mange aviser tror den jeg leser, liksom, og hva er den helseappen det er umulig å slette, aaaaargh.

   1. Ja, vettu, den helseappen er dødsirriterende! Vrede!
    Vil du godkjenne? NEEEEEI! Men blir den borte da, NEEEEI!

    Den beste appen er Ebokbib <3

 7. Det gøyeste med appene mine er når jeg grupperer dem og iphonen automatisk foreslår gruppenavn. Produktivitet-gruppen inneholder de minst produktive appene, for eksempel. Og Finans har alle appene som innebærer at jeg gir fra meg penger. Yr-appen ligger ikke i «Været»-gruppen og «Hjernetrim» er utelukkende spill. Jeg har så mange apper at jeg ikke ser hjem-bildet nesten.

 8. Jebus. Takket være kommentarfeltet ditt fargesorterte den tvangsnevrotiske hjernen min appene mine. Og jeg elsker det. Ikke bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.