Best of kommentarfeltet i april

gammelsei

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♦ Vi begynte april på Gran Canaria. T stilte et betimelig spørsmål, Vindusviker var glad i stein:

minsk

løpe i tunnell

♦ Jeg utøvde min påvirkningskraft som blogger, og Claus pirket borti det intense forholdet man kan ha til gymlærerne sine.

bloggeres påvirkningskraft claus

♦ Vi snakket litt om kopper:

trine om kopp

♦ Og det viser seg at jeg har misforstått nipsbegrepet litt. Helt enig i at en smågodtskål er en bruksgjenstand:

ikke nips

♦ Ane syntes Harstad burde sponse bloggen, og det er jeg helt enig i. 100 000 kroner koster det.

harstadspons

♦ Vi diskuterte målene våre for 2016, og Mia senket lista noe:

betalt

♦ I samme sammenheng la I igjen denne kommentaren:

slem I

Jeg liker den så godt fordi det er en veldig stor kompliment, men enda mer fordi det er så tatt på kornet. Veldig, veldig morsomt.

♦ Og så snakket Malin og T om sisteplasser, og det kan flere ha godt av å lese:

sisteplass

♦ Og så, dere. Så skjedde det morsomste. Jeg har en bror som iblant prøver å trolle kommentarfeltet mitt. Det er sjelden noen som biter på. Men under innlegget om løpsdebuten min fikk han en skikkelig feit og god fisk på kroken. Først skjedde dette:

gnav 1

Her er altså min bror som prøver å lage kvalm, og Trine som setter ham på plass. Takk for det, Trine, det er akkurat sånn man skal håndtere poltergeist, synes jeg. Men så! Så! Så dukker det plutselig opp en Hen:

heeeen

Her er det mye som skjer én gang. For det første tror Hen at det er sånn man kommer unna med på denne bloggen. For det andre skjønner ikke Hen at det hen beskriver er nøyaktig det Trine har gjort. Hun har lest det Gnav skrev og reagert på det, akkurat som Hen sier hun skal gjøre. For det tredje tipper jeg Hen er en sånn fyr (les mer om hvordan jeg bruker ordet fyr her) som roper om ytringsfrihet i hytt og vær uten å skjønne hva ytringsfrihet er.

For det fjerde har Hen hengt seg opp i en annen hendelse i kommentarfeltet, nemlig en der jeg påpekte at her på denne bloggen bruker vi kjønnsnøytrale pronomen når vi ikke vet hva andre foretrekker. Det er jo sympatisk at Hen har fått med seg det. Jeg er bare litt skuffet over at Hen ikke viste seg i kommentarfeltet under verken Jeg leser bare kvinnelige forfattere-innlegget eller Gudrunvottinnlegget. Her er iallfall en selfie jeg fikk av min bror, Gnav, da han skjønte at han hadde fått Hen på kroken:

gnaaaav

Til vanlig ville jeg selvfølgelig bare slettet hele kommentartråden, sånn fungerer det nemlig her, men dette var for fint.

God mai, folkens! Håper du har spist din første is!

Siri

16 Comments

 1. Jeg har gått og gleda meg til dette innlegget, alltid like gøy med en recap av kommentarfeltet!

  Årets første is ble kjøpt inn som smertestillende middel etter å ha operert ut ei visdomstann. Satser på å kjøpe is nummer to kn på grunn av fint vær. God mai!

  1. God mai, Ane! Herregud, visdomstenner! Håper det går bedre nå. Det var overraskende fælt å gjøre, synes jeg.

   1. Ja! Jeg anser ikke meg selv som noen pingle, tåler jo litt smerte, og ble derfor overrasket over hvor kjipt jeg hadde det etterpå.

 2. Hoho, jeg var ganske sikker på (fra observasjoner på et tidligere innlegg) at Gnav var broren din, så da det ble «krig» fikk jeg så lyst til å si noe, men siden det ikke eskalerte videre så lot jeg det bare være. Dette var enda en fin måned i kommentarfeltet da, gleder meg til denne også :D

 3. «For det andre skjønner ikke Hen at det hen beskriver er nøyaktig det Trine har gjort. Hun har lest det Gnav skrev og reagert på det, akkurat som Hen sier hun skal gjøre.»

  Er *til dels* med på denne.

  Resten tar du sorryvis feil på.

 4. Jeg er så glad for å kunne bidra i ekte sosialdemokratisk ånd, til god stemning på denne herlige bloggen. Hen og Gnav fortjener hverandre, er de et par?
  Har for øvrig prøvd å Google «fittevott», «strikkemønster fitte» og «fittemønster», bl a på Ravelry, men får ikke noe relevant opp. Skuffende..!

  1. Takk for goood deltakelse i kommentarfeltet, Trine!

   Ja, Ravelry har faktisk veldig lite å tilby på det området der. Må nok laste opp mønsteret mitt om det kommer i land en gang.

 5. Syns sjøl at eg har levert slapp innsats i kommentarfelt i april. Blir sikkert slapp av å arbeide med BK2016, som i mitt tilfelle står for Bunadskroppen. Skal kanskje skjerpe meg i mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.