Best of kommentarfeltet i august

kinky fiskesex

Det er bare å spenne seg fast, for her blire ellevilt! Tidenes kommentarfeltmåned på sirivil.no, tror jeg.

true_blood_alexander_skarsgard_eric_northman_95823_2560x1600

♦ Begynte måneden med en bokomtale der jeg hadde fått svar på noen spørsmål angående det å ha mensen og en vampyrelsker samtidig.

Det måtte jo være veldig praktisk hvis de bare kunne ha ordnet opp i den situasjonen? Glem menskopp liksom.

Susanne

Bella som gir Edward den brukte tampongen sin! xD

For å være fair mot vampyrane då, så er det jo ikkje eigentleg så veldig masse blod i mensen, så det blir teknisk sett ikkje det same som å drikke reint blod. Men hadde eg vore utsvolten (eller uttørsta) vampyr, trur eg ikkje eg hadde takka nei til litt mensen.

— Isabel

Jøss. Selv vampyrmenn er redde for menseblod. Det var overraskende. Menn altså

— Laila

Ånei. Nå kommer jeg bare på den gangen jeg naivt trykka meg inn på buzzfeed, bare for å for få dette limt inn i hjernen min for alltid:enhanced-16256-1400088950-1Noen burde fortelle henne at tamponger med mensenblod ikke er «the same thing». (Noen burde kanskje også fortelle henne at det ikke er greit å fryse sine egne tamponger for å spise dem senere.) Åh herregud.

— Christine

♦ Må bare anbefale hele kommentarfeltet under innlegget om hvordan jeg rekker å trene i hverdagen for veldig gode og praktiske løpetips, og det under innlegget om løpemusikk for konkrete musikktips.

♦ Og så måtte vi snakke litt om Pokémon:

Jeg samler også på magikarps! Det dukket opp en gyrados en gang, men den lot seg ikke fange!! Hoppet ut av ballen sikkert ti ganger før den plutselig forsvant i et poff. Hater når de gjør det. Visste ikke hva det var jeg hadde prøvd å fange, så sjekket pokedexen, og ble nesten litt skjelven når jeg så at det var den magikarp utvikler seg til. Jeg mååååå ha den!!

Håper ikke Kevin har rett i at gyrados bare er en luremus.

— Anonym kvinne 30

Gyarados (som den faktisk heiter, ikkje Gyrados. Eg kalte den sistnevnte sjølv heilt til for eit par veker sidan då eg fekk kjeft for det…) er ikkje ei luremus folkens! Helsing ivrig pokémontrenar som bur ved vatnet, har fanga 250 Magikarps og dermed har 2 (!) Gyarados <3

Karina

♦ Doktor Hallén fikk høre det etter at han var litt frekk på en løpetur:

Herregud, jeg hadde slått ned doktoren!

Malin

Enig.

— Trine.

♦ Og så var det OL, og vi fikk lufta litt frustrasjon rundt øvelsesutvalget:

(…) Jeg har sett etter en mulighet til å si dette og endelig kom den; MICHAEL PHELPS ER IKKE TIDENES OL-UTØVER. Han svømmer sånn tusen distanser per OL, selvfølgelig får han mulighet til å ta en million medaljer! Sammenlignet med judo, lagsport (Norges kvinnelandslag i håndball slår han i støvlene hvis vi skal telle hver enkelt medalje, da), enkelte friidrettsøvelser etc så er svømming rene medaljerushet. Du har hvert fall mulighet til å ta ganske mange medaljer i forhold til mange andre idretter, så synes ikke det teller at Phelps har flest når han har mulighet til å vinne 8 medaljer i ETT OL (Aten 2004) mens andre har mulighet til å vinne en enkelt medalje per OL i sin idrett. Det er jo ikke det at han ikke er en stor idrettsutøver, men jeg tror det finnes like store, om ikke større prestasjoner selv om ikke alle har totalt 19 OL-medaljer (eller hva det nå er han har), f.eks. det at Kosovo fikk sin første OL-medalje EVER på søndag (i judo) er jo ganske kult (Serbia er kanskje uenig med meg her, men). Takk for meg. :)))

Ida

kinkyfiskesex

♦ Og så bestemte jeg meg for å skrive en erotisk novelle om havfruer, og det er et kommentarfelt du virkelig burde ta deg en titt på. Vi diskuterte hvordan havfruer lever og har sex.

Ane fortalte blant annet om viktig havfrueforskning hun bedrev tidlig i livet:

(…) Vi dokumenterte ikke utforskningen, så det er litt vanskelig å huske. vi levde tross alt i svært mange parallelle virkeligheter på den tida. Men i havfrueverdenen var det veldig viktig med makt, skjønnhet, rikdom og magiske hemmeligheter (i form av evner, og/eller objekter med spesielle egenskaper). Og hovedperonen var såklart en sterk og av hunkjønn. Ikke unikt for havfruer, kanskje.

Jeg tror kanskje vi må begynne å omtale havfruer med pronomenet hen fra nå av.

Røverdatter

Jeg tror havfruene har seg med My Little Pony.

— Trine

Jeg ser én fallgruve her, og det er å gjøre egglegging og påfølgende spruting nettopp erotisk.

— Malin

Usj, det var litt ekkelt å tenke på havfruesex merker jeg. Det er vel helt politisk ukorrekt å si, kanskje. Men jeg synes faktisk fisk er ekle å ta på. Og det er vel sånn en havfrue er å ta på nedentil?

— Vindusvisker

Kjipt å være havfrue og alltid lukte fisk nedentil.

Ariel er ødelagt for alltid.

Malin

Men når alle havfolk lukter fisk, kan man da si at man lukter noe i det hele tatt?

Susanne

Men skal det virkelig lukte fisk av denne erotiske fortellingen? Det er ikke sexy. «Så vippet han forsiktig opp skjellene og førte fingrene inn mens han holdt seg for nesen…»

Malin

Poenget mitt er bare at om alle lukter fisk, så legger man jo ikke verken merke til det eller synes det er negativt. (…)

Susanne

Jeg skjønner selfølgelig poenget ditt Susanne, jeg prøver å være morsom. #nailedit

Malin

My bad. Trudde dette var en seriøst diskusjon om havfruesex.

Susanne

♦ Også avslutter vi med denne sannheten:

duk

Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg. Målløs over kvaliteten her! I love you guys.

Siri

15 Comments

  1. Jeg pleier å gå tilbake til de samme innleggene flere ganger for å sjekke kommentarfeltet når jeg ser det blir sånne herlige, langvarige samtaler! Hurra for enda en måned, tenk at det bare er 4 mnd igjen av blogge-hver-dag-prosjektet?!

    1. Dette er så sant!!! På dei aller fleste bloggar er kommentarfeltet ein plass der ein ofte mistar trua på menneskeheita. Då er det bra vi kan gå inn her og finne trua tilbake!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.