Best of kommentarfeltet i juli

gunnhild

♦ Denne måneden har jeg blitt gjennomskuet på blogginnsatsen et par ganger:

blogg2

blogg1

♦ Laila kom med dette gode maratontipset:

banan

♦ Min gps-klokkeløshet satte følelsene i sving:

inger om garmin

♦ Hege kom med en løsning etter at livspartneren min yppet seg i gps-klokkekommentarfeltet:

hege om hallén

Ida avslørte en litt intens livsfilosofi:

ida om garmin

♦ Og T visste råd!

egghach

♦ Ikke skriv dritt om Hulebjørnens klan!

hulebjørnens klan

♦ Og så skjedde dette:

mann

Rødt rykte og passivt vokabular? Niiiiiice.

Siri

11 Comments

 1. Altså, all ære til Hulebjørnens klan! Hva skulle vi ha gjort uten da vi var i en viss alder?! Lest undertøyssidene i postordrekataloger? Stjålet porno av gutta (og hvor fikk de den fra, og hvorfor sirkulerte den bare mellom gutter, og hvorfor hadde vi ikke Internett – og hvis vi hadde det, hvorfor hadde vi det bare på et utsatt sted i stua)? Men _urfolkslitteratur_ skrev Jean M. Auel ikke.

  1. Jeg er selvfølgelig helt enig med deg om urfolkslitteraturen, Mari! Det kom vel opp fordi noen i facebookgruppa hadde foreslått det, tror jeg? Veldig, veldig morsomt!

 2. Jeg skriver under på den, jeg også. Jeg innbilte meg at jeg lærte MASSE om førhistorisk tid, samtidig som det var fete sexscener. Perfekt infotainment.

  1. Hahaha, ja! Mener å huske at min eneste innvending var noen litt lange naturskildringer. Assa, den sexen, dere. Herre min hatt.

 3. Fra nå av skal jeg bare kommentere med kjønnet mitt i stedet for navn, siden jeg synes det bedre får frem hva jeg står for.

  Hvilke tiltak har du igangsatt for å utvikle et mer offensivt vokabular?

  T

  1. Enig, det er jo litt vanskelig å ta ting for god fisk når folk ikke sier fra om hvilket kjønn de er?

   Foreløpig går jeg mest rundt og kritiserer Hillary Clinton for å se og høres ut som en kjerring mens jeg lett overser krigshistorien hennes. Vurderer også å begynne å kjønne alle titler? Barnehagetante, skuespillerinne osv. Hva tror du? «Hen» er nok for innarbeidet til at det blir lett å kvitte seg med, men jeg får prøve. Er bare glad for at Mann ikke fant de innleggene der jeg gar brukt «å kvinne seg opp» som uttrykk.

   Hilsen bloggersken

 4. Hahaha, Hulebjørnens Klan-samtalen her på bloggen har jeg ikke fått med meg! Skulle deltatt her også med å få frem at det var mamma som tok meg med på biblioteket og fant den frem for meg og sa jeg burde lese dem. Good times!

  1. For en god mor! Vi hadde den i bokhylla hjemme, og så bar det rett på biblioteket da jeg var ferdig med den. Hvilken av bøkene er din favoritt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.