Best of kommentarfeltet i oktober

al

japanese-eel-porn

Vi begynte med å diskutere havfruesexnovella mi, og hva jeg burde velge som pseudonym:

Hva med E.T. James som pseudonym? Spiller litt på en viss utenomjordisk skapning og litt på en viss pornoskribent.

T

Dumt at E.E. Cummings alt er tatt

Karoline

Malin stilte et betimelig spørsmål da jeg sa at en rumpetatovering med en strofe fra en Backstreet Boys-sang kunne være en fin premie for fullført maraton:

Ikke «I want it that way» eller «Get down (and move it all around)» ?

Malin

Tove ønsket meg lykke til med dette visdomsordet, som jeg egentlig synes alle jenter på 9 år bør få høre:

Tenk så fantastisk digg det blir å bli ferdig! Hørte en fotballdommer som innprenta jenter 9 år om at «smerte er forbigående», du kan gjerne låne det som mantra. Jeg lånte lett og sterke, funka som ei kule (det var bare halv da). Lykke til!!

– Tove

Ane ga den beste premaratontrøsten:

Lykke tiiiil! Du er skikkelig godt forberedt, så dette kommer til å gå strålende. Her i huset skal vi feire 2-årsdag på søndag. Du kan jo trøste deg med at du slipper det, i tilfelle det føles litt tungt underveis.

Ane

Hege ga meg litt reinspikka skryt etter maratonhelga mi, og det ble jeg glad for:

Jeg har vært på fjellet uten internett siste 3 dager, i mens du har vært i flytsonen: Strikket ferdig genser til livspartner.✔️ Feiret bursdag.✔️ Løpt maraton.✔️ Sett Budapest.✔️ Blogget daglig.✔️

Bøyer meg i strikkeluen!

Håper du har en deilig start på uken!

h.

Så skjedde det noe gøy. Først la Kari igjen det jeg tenker på som en god beskrivelse av denne bloggen i sin helhet, selv om det absolutt ikke var det hun mente (hun mente at Hallén så jævlig ut på utkledningsfest).

noko-av-det-styggaste

Så der har vi altså en realistisk beskrivelse av bloggen. Noen dager senere skrev Christine en kommentar som jeg tenker på som et slags målbilde for bloggen:

bh-i-kulegrill

Den handlet egentlig om Knausgård og Hjorth. Selv om ingen av kommentarene egentlig handlet om bloggen, verken spesielt eller generelt, så synes jeg det er så fint at én av dem er en god beskrivelse av bloggen på sitt verste (og kanskje beste), og at den andre er en slags shoot for the stars-mål for hele bloggegreia. Kulegrillaktivisme.

Månedens jomfrukommentar:

jomfrukommentar

Så måtte vi snakke om boybands, som vanlig <3

(…) Hvis jeg virkelig har en dårlig dag, ikke bare en sånn «livet er ganske kjipt» dag, men en VIRKELIG dårlig dag – da er det bare Jonas Brothers som gjør meg varm og glad i magen <3

– Lise-Marie

Min førstefødte var 12 år da Justin Bieber skulle ha konsert på operataket. Hun skulka skolen, dro rett til sentrum og sto på første rad. Da hun kom hjem den kvelden – etter 12 timer uten mat, uten å få tisse og etter å ha debutert som skulker – og med det feteste gliset jeg har sett henne med – klarte vi ikke å kjefte på henne en gang. Det hadde vært en opplevelse hun aldri kommer til å glemme. Ikke jeg heller, for så vidt – hver gang det er Bieber-nyheter resirkuleres det gamle VG-bildet av henne der hun hyler for Justin.
Hun er smart, hun er stolt og jeg blir jævlig sur når menn rakker ned på Beliebers. (…)

– Trine

(…) Eg var aldri fangirl av eit boyband, men Daniel Radcliffe ❤Hadde 23 plakatar/utklipp fra Topp og andre blad av Daniel Radcliffe på rommet mitt og eg finpussa kysseskillsa mine på den største av dei, som hang på døra mi, sånn i tilfelle Daniel plutseleg dukka opp på ei lita øy i Nord-Norge og vi tilfeldigvis møttes på butikken og han tilfeldigvis ba meg ut på date.

– Isabel

Daniel Radcliffe i Nord-Norge
Daniel-foto av Joella Marano

Jeg er så glad for at vi alltid, alltid kan snakke om sex mellom forskjellige arter, og boybands. Her er en skål for en skikkelig slutty november!

Siri

13 Comments

  1. Haha leste «kom hjem etter 12 timer uten mat, uten å få tisse og etter å ha debutert» – der syntes jeg plutselig det gikk foruroligende fort i svingene med Justin og 12-åringen.

    Men yes, slutty november! Er det en kleskode eller betyr det at vi får lese litt havfrueerotika snart?

    1. Slutty november, oh yeah! Jeg sliter litt med havfrueerotikaen (snitter omtrent 150 ord i uka), så jeg har som mål å bli ferdig til jul. Lover selvfølgelig å dele hardt! Kanskje vi kan ha en kleskode, da? Slutty kleskode? Jeg tenker meg iallfall en slutty ullgenser over et par slutty jeans, med noen slutty lester i noen slutty boots, gjerne med en slutty parkas og et slutty skjerf på toppen av det hele? Hva med deg?

  2. Ah! Ikke noe er som slutty lester altså. Bare det at det faktisk står lester i en blogg gjør meg lykkelig.
    Vyrdsamt hun som sitter på kontoret med åpenbart ett par slutty lester :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.