Hei

Ja, hei, jeg er Siri og det er jeg som bestemmer her. Beklager det.

Doselfie

Jeg er 28 år gammel og opprinnelig fra Oslo. Akkurat nå bor jeg sammen med en mann i Harstad, og jeg aner ikke hvordan jeg havnet her. Jeg prøver å komme meg tilbake til Oslo på sikt, tror jeg. Jeg er ikke så glad i å gå på ski:

Føkk skitur, helt ærlig

Denne bloggen har historisk sett handlet mye om lesing og løping. Nå om dagen prøver jeg å finne ut hvordan man lever uten å løpe så mye, så akkurat nå handler bloggen mer om den oppdagelsesferden der, enn om løping. Men det er noen bra løpeinnlegg i arkivet, altså, og jeg utelukker ikke at det kommer flere i framtiden.

Jeg jobber frilans med tekst og sosiale medier, og du må gjerne ta kontakt hvis du tror jeg kan hjelpe deg med noe. Nei, seriøst, gjør det. Jeg er grei og fleksibel og alt det der.

Ellers må jeg bare få anbefale kommentarfeltet på denne bloggen, det er kanskje det eneste kommentarfeltet på hele internett som her verdt å lese. Det er jo litt surt for meg at kommentarfeltet er det beste med bloggen, men det er sant.

Åja! Også har jeg en bokklubb! Den heter En slags bokklubb og du finner oss på Facebook. Bli med!

Du finner meg rundt omkring som @sirivil, du kan sende meg en mail på sirivilberg@gmail.com eller legge igjen en kommentar, eller du kan snoke helt lydløst rundt. Det er også lov.

Siri