Hei

Ja, hei, jeg er Siri og det er jeg som bestemmer her. Beklager det. Her skifter jeg truse på Cuba:

x

Denne bloggen har historisk sett handlet ganske mye om løping og bøker, og jeg kan vel ikke se for meg at det kommer til å forandre seg med det første. Iblant bare jeg si noe om brettspill eller menn eller noe sånt, og da skjer det også på denne bloggen, dessverre.

aner ikke hva som skjer her

Jeg er fra Oslo, men bor i Harstad sammen med en mann. Til vanlig jobber jeg frilans med tekst. Ja! Jeg kan gjerne hjelpe deg med å skrive noe eller rydde opp i noe som allerede er skrevet. Meg som jobber hardt:

tannpuss på Bleik Beach

Hele den løpegreia er vel egentlig, sånn om jeg skal være helt ærlig, en måte å tvinge litt mening inn i livet på. Det høres mørkere ut enn jeg mener det. Ofte setter jeg meg et løpemål, og så tar jeg med bloggen på veeeeien mot mååålet. Noen ganger går det, andre ganger går det ikke. Her er meg på mitt første og siste maraton:

budapest maraton 2016

Jeg vet ikke hvem han ved siden av meg er.

Uansett. Kommentarfeltet er kanskje det aller beste på denne bloggen, så jeg anbefaler deg på det sterkeste å ta en titt innom der iblant. Du trenger ikke delta selv. Eller, du får lov, selvfølgelig! Jeg mener bare at dette er en blogg der det er helt greit å luske rundt uten å gi lyd fra seg.

Det kommer sikkert mer eller mindre fjas her etter hvert. Hva veit jeg.

Du når meg på sirivilberg@gmail.com, eller @sirivil de fleste andre steder.

Siri