Bokklubben begynner igjen på torsdag!

sirivil.no

Torsdag 21. juli er første møte i denne runden av En slags bokklubb! Vi skal lese Min mor sier av Stine Pilgaard. Hvis du vil lese sammen med oss, kan du bli med i facebookgruppa her, eller bare sjekke ut bloggen på torsdager.

Vi kommer til å bruke tre uker på boka:

Til 21.7: side 1-51 (slutter der «Monologer fra en sjøhest IV» begynner)
Til 28.7: side 52 – 100 (slutter der «Monologer fra en sjøhest VII» begynner)
Til 04.8: side 101 – 160 (det er resten av boka)

Min mor sier er en kul bok, lover.

Litt uti august begynner vi på Drep ikke en sangfugl av Harper Lee, bare sånn at du vet det.

Håper du vil være med!

Siri

2 Comments

  1. Rakk aldri å låne den på biblioteket før jeg dro hjem for å sommerjobbe, men har bestilt den på lokalbiblioteket mitt nå så regner med at jeg får hentet den neste uke. Vet ikke om jeg klarer å holde tritt med bokklubben pga. jobb men er veldig spent på boken :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.