Bootcamp Harstad: uke 2

Bootcampen er on track! Skrotten er rimelig kjørt, men begynner å skjønne at den har å møte opp på trening. Hodet er sånn helt ok med, og får god hjelp av at sola er i slutty humør. Sånn trente jeg forrige uke:

 • Mandag: Moderat langintervall på mølla. 4×10 min. 11-11,5-12-12 km/t. 1 min pause. 5×30 sek. kjapt etterpå. 65 min, ca 12 km. + styrke
 • Tirsdag: hvilings
 • Onsdag: 90 min rolig. 30 min trappemaskin + 60 min mølle m/varierende stigning.
 • Torsdag: 60 min. rolig. Glatt, men fint.
 • Fredag: 60 min. progressiv, moderat mølleøkt. Fra 9,5-12 km/t. 0,5 km/t økning hvert 10. min. Nedj. ca 11 km. + styrke
 • Lørdag: Skitur. 70 min.
 • Søndag: Rolig tur i sola. 17 km, 6:00 min/km.

Tid: 7 t 40 min + 60 min styrke
Løpt: 60 km
Pågangsmot: 7/10
Ukas klapp på skuldra: to – 2 –  styrkeøkter

Alle detaljer på Strava, for eksempel denne pulskurven fra mandagsøkta:

Det var lettere å komme seg på trening den andre uka, enn det var den første uka av bootcampen. Jeg har blitt belønnet med å kunne sette opp møllefarta litt, og fortsatt holde med på den moderate sida av slitenhet. Dessuten er det veldig pent her i Harstad når det er fint vær, og med mye snø på veiene, blir det også litt mindre glatt. Så jeg passer på å nyte det så lenge det varer. Ikke så mye at jeg kommer til å klistre opp en sånn tekst som dette på garasjeveggen, da:

Det er fordi jeg ikke har noen garasjevegg. Også skal jeg heller ikke mobbe Lev Livet Lykkelig for mye, for jeg blir jo i fnisete humør hver gang jeg ser den, omtrent 5-6 kilometer ut i løpeturen, og da har den jo gjort jobben sin.

Ellers er jeg fornøyd med at jeg har klart å ikke overdrive løpinga. At jeg gidder å gå litt på trappemaskinen (ellipsa klarer jeg ikke helt å se på ennå) og ski, så jeg ikke går rett fra 30 til 80 kilometer i uka.

Her er en fresh, men skeptisk selfie fra skituren på lørdag:

Og her er en resignert og ufresh selfie fra trappemaskinen på onsdag:

Mål for denne treningsuka:

 • Trimme nesten hver dag.
 • Komme meg på trening dagen etter hviledag.
 • Minst én styrkeøkt.

Siri

10 Comments

 1. På garasjeveggen? Eg må bare ærlig innrømme at eg har fordommar mot folk som klistrar sånne visdomsord på veggane.

 2. Ser at alle ordene starter med stor bokstav; altså LLL. Kan dette være kode for Lunatic, Liar, Lord som sees i Lewis’s trilemma?
  Ellers glad for treningsopplegg!!

  1. Det skal du ikke se bort ifra, det er en god del kristendom rundt omkring her. Faktisk såpass mye at det føles eksotisk for denne Oslo Nord-dama. Vi kan jo håpe det er en kode? Kanskje en ledetråd i en eller annen DaVinci-kodeaktig greie?

   1. Altså, jeg bare søkte på LLL og tenkte hva som kunne passe inn i bloggen, med tanke på at du er glad i litteratur så ble det Lewis sine tanker; var faktisk litt spennende å lese om det såkalte trilemmaet som jeg aldri hadde hørt om.Ang DaVinci, har du eller leserne dine lest Tom Egeland sin den 13.disippel?

    1. Ja, det er sikkert mye å sette seg inn i der? Jeg tenker bare på «Tinker, Tailor, Soldier, Spy», og jeg har verken lest den eller Tom Egeland!

     1. Den 13. Disippel har en fantastisk tvist; fra et feministisk synspunkt er den så verdt å lese. Samt at den er spennende da, selvfølgelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.