Bootcamp-update

ingefææærJeg er forkjøla igjen.

Det er sånt som egentlig ikke har noe på en blogg å gjøre, hvem bryr seg, liksom. Fordi dette er en løpeblogg og fordi jeg er så forkjøla at jeg ikke får løpt (det blir mer en slags slepende gange), og siden jeg for noen uker siden stolt skrøt av at jeg endelig hadde kommet i gang med løpinga etter å ha vært sånn halvhanglete hele vinteren, så må jeg jo bare informere om sånt. Nå slipper du å lure på hvor Strava-oppdateringene mine blir av, og jeg kan gå tilbake i arkivet og se hvordan det egentlig gikk med treninga vinteren 2017.

Helt siden tidenes forkjølelse rett før maratonet i høst, har jeg vært en vandrende slimkladd. Helt ærlig skjønner jeg ikke helt poenget med å ha alle disse legene i livet mitt, når jeg annenhver uke går rundt og snørrer på alt og høres ut som en kråke. Sånn bortsett fra at det jo er praktisk siden jeg bruker abort som prevansjon, da.

Så jeg har begynt å stappe alle kroppsåpningene med ingefær to ganger om dagen, for det har jeg lest på en sånn frøblogg at er bra for immunforsvaret. Jeg har også blødd på et løv og brent det i lyset av fullmånen, så jeg tipper det ordner seg ganske kjapt.

Det er virkelig ikke nødvendig å trøste meg, altså. Jeg er bare forkjøla, og jeg sier det som sagt bare fordi dette er en en slags løpeblogg. Kjerring- og forkjølelsesråd som ikke har noe med leger å gjøre, mottas med takk.

Siri

12 Comments

  1. Omg. Kanskje du er som meg, at når du først bli forkjølet varer det en halv evighet. Og man våkner i en slimklatt hver morgen. Digg. God bedring!

    1. Takk! Ja, det høres riktig ut. Heldigvis er det for det meste bare løpinga det går utover, og det kan man jo tross alt leve med.

  2. Jeg blir litt skeptisk til hele konseptet lege siden de ikke klarer å kurere deg skikkelig. Tips: Appelsin, te med honning, Repsils, skyll hele nesesystemet med lunket saltvann, sov mye, husk å få frisk luft, smågodt – masse smågodt og kakao med krem. Og tomatsuppe med chili. God bedring!

  3. Det eneste som hjelper er smågodt og en varm hund i senga. Du må få deg ei bikkje. Det bedrer immunsystemet. God bedring!

    1. Neseskyll med saltvann! Hjelper hver gang. Eventuelt at jeg syns det er så dritt at jeg venter så lenge som mulig med å starte med det, og dermed hadde det gått over likevel når jeg starter.. Smågodt og alt med chili hjelper da. Om ikke annet så på psyken.

      1. Og med det tredje «det»‘et i tredje setning mener jeg forkjølelsen, ikke saltvannet. Burde som vanlig lest over før jeg posta…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.