Bror søker bae

Det var broren min som fant på den tittelen. Her er han:

Bror 2 søker date

Denne broren heter Bjørn, men det er jo et såpass grovt navn at vi sjelden bruker det. Jeg pleier å kalle ham Brushki, Baby B eller Bror 2. Det finnes nemlig en Bror 1, men han snakker vi ikke om.

Baby B trenger en armkrok. Her kunne jeg sagt kjæreste, men jeg sier armkrok for at du ikke skal bli skremt. Jeg har bare sett ham med damer før, men hva vet man egentlig om sine søskens romantiske og seksuelle preferanser? Ganske lite, håper jeg.

Dette er rett og slett en kontaktannonse.

Noen basic facts om Brushki:

Han er født i 1995, er fra Oslo, men studerer journalistikk i Bergen.

Bror 2 søker date

Hvis du liker denne bloggen, tror jeg du liker Bror 2. Vi er ganske like, for eksempel i vår totale forakt for det frie marked og jovial småprating med folk vi ikke kjenner. Samtidig er han mer opptatt av styrketrening enn meg, uten at han er veldig, veldig opptatt av det. Han er også mye kulere enn meg, og sier ofte sånn: «Det blogginnlegget var flaut» eller «Nå har du instagramma altfor mye».

Jeg sier ikke at han leser Natt&Dag, jeg sier bare at han ser ut som han gjør det.

Brushki er sur, men snill. Han er ikke så sur som det kan virke som på bilder og i sosiale medier, men han liker for eksempel ikke å stå opp tidlig eller gå på søndagstur med familien.

Her er et par ting til du bør vite om Brushki:

Han er en rolig type som ikke liker kapitalisme og kjøtt.

Bror 2 søker date

Brushki sier at han liker filmene The Good, the Bad and the Ugly, Ringenes herre og The Grand Budapest Hotel, men det betyr jo ingen ting. I sommer så vi John Wick 1&2, The WitchHunt for the Wilderpeople og Okja, og han koste seg da.

Det jeg liker best med ham, er at han er veldig god på memes. «Send memes!» kan jeg skrive til ham, og så sender han masse memes og internettvideoer og relatable greier tilbake.

Dessuten vet jeg at han er veldig flink til å si fra hvis guttastemningen blir for drøy, at han gjerne blir hjemmeværende far for barna dine, og at han som regel blir med på det du foreslår.

Her er han på Instagram. Han heter brushki på Snap også. Legg ham til og spør hva han kjøpte den gangen i 2001, da ingen i familien ville være med ham inn i CD-butikken og han brukte alle sparepengene sine der inne.

Her er en fem år gammel video av ham, hvis du trenger mer overbevisning:

Gjør det! Trenger en svigerperson!
Siri

 

53 kommentarer

  1. Haha! Ja, det stemmer. Deretter skulle jeg ønske at både han og jeg var 20 år eldre enn det igjen. Sånn apropos skrivefeil…

 1. Hadde jeg ikke allerede vært gift med en bra, sur kar, så hadde jeg prøvd lykken her altså. Hadde vært interessant å date en fyr født på 90-tallet! Som liker styrketrening (❤️). Lykke til, Brushki – måtte den beste dama vinne (deg).

  1. Tror han hadde hatt godt av en eldre dame! Litt usikker på om den eldre dama hadde fått så mye ut av det, da!

 2. Skulle vært fem år yngre å studert i Bergen! Men så har jeg liksom vært fem år yngre og studert i Bergen, og er litt ferdig med det. Du kjenner ikke noen litt eldre som ligner på deg? (Bortsett fra deg da).

 3. Jeg vet ikke hvor innafor det er med tre år yngre menn… De kalles kanskje gutter. Kommer vel an på gutten/mannen. Fin da! Håper du finner drømmedama for han. Blir nysgjerrig, hvordan liker han at du har laget kontaktannonse?

  1. Jeg tror min bror hadde hatt godt av en litt eldre dame, men er bekymret for den eldre damas utbytte. Så du kan jo vurdere det? Synes uansett at når alle involverte er voksne, så er en tre år yngre partner helt innafor alle retningslinjer.

   Haha, han er ikke sånn veldig fornøyd med kontaktannonsen. Han har (dessverre?) blitt gjenkjent fra denne bloggen et par ganger, så da tenkte jeg at vi jo måtte se om det kunne brukes til noe bra, om du skjønner?

 4. Enig i at Bjørn er et grovt navn. Men har man et ønske om å være politisk korrekt og samtidig snakke om brunbjørn eller svartbjørn gjelder det å trå varsomt, som det heter i bjørnesangen. Innfødt bjørn? Urbjørn? Farget bjørn? En av våre nye bjørner? Ellers er det vanskelig å ikke koble innlegget ditt til saken i media om studiner som vha et datingsted skal få hjelp til å date rike menn. Men jeg får ikke helt tak i budskapet. Er Bjørn nordnorsk for sugardaddy? Eller det motsatte? Man kan jo aldri være trygg…

 5. Det har jeg ikke prøvd å nekte deg. Men forstår ikke hvorfor du ber meg holde kjeft? Jeg prøvde bare å spinne videre på tema som ble tatt opp i innlegget. Vet ikke om du spinner videre på det å være sur??

 6. Da jeg leste dette innlegget, innså jeg at jeg har matchet med broren din på Tinder. Husker jeg tenkte at det var noe kjent med han, men koblet ikke hva før nå.
  Ingen av oss har giddet å starte en samtale da, så vi er tydeligvis like tiltaksløse begge to.

  1. Hahahahaha, å herregud! Da har vi jo løst problemet! Kan du spørre ham hva det var han kjøpte i CD-butikken i 2001?

 7. Det eneste jeg klarte å tenke på da jeg leste dette innlegget, er «Min bror bjørnen». Tror hodet mitt prøver å generere ordspill, men er litt for sliten i dag.

 8. Det er veldig digg å ha ung mann. Min er fem år yngre enn meg. Jeg er spesielt glad for det de gangene jeg er sammen med menn som er fem år eldre enn meg.

  Men så er jeg bare opptatt av utseende, da.

  Lykke til med kjærestejakt!

 9. Jeg måtte slå opp «bae» på Urban Dictionary: «Bæ/bae is a Danish word for poop. Also used by people on the internet who think it means baby, sweetie etc.»

  Dansk altså.. :)

 10. Hahahaha, sure menn som ikke liker kapitalisme og kjøtt er mine absolutte yndlingsmenn!

  Jeg blir også starstruck hver gang jeg ser ham på Høyden. Realiserer det ved å gjemme meg bak noe eller se bastant en annen vei, som om det er en ekte kjendis som trenger sitt eget rom og privatliv. Kanskje fordi han representerer den hypotetiske muligheten til å kunne sitte i solnedgangen og spise smågodt med deg? Skumle saker. Nå høres det litt ut som jeg skal be deg på date, men skal ikke det, Hallén, lover.

  Til GNAV
  (Unnskyld på forhånd.)

  Du er for meg hva du er for gompeverdenen: enestående — det finnes ikke noen tilfredsstillende ekvivalent ;–)

  Bankeånd, bankeånd
  Når du banker i veggene
  Banker hjertet mitt
  Hardere

  Poltergeist, er du en
  Poltergnist?
  For du tenner meg

  Kan jeg få bli din Blodbaron i kveld?
  Jeg vil at hjertet ditt skal skjelve for meg

  Ops, jeg må visst ha glemt passordet…
  … For du har satt buksene mine i fyr og flamme

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.