Den midterste fredagen i mars

image

Det er fredag og jeg har på tøysko for første gang i år. Mamma liker ikke kombinasjonen av vinterjakke og glipe mellom skoene og buksa, men jeg er 26 år gammel og litt vrang.

I går kjøpte jeg en flaske Pepsi Max som viste seg å være Pepsi Max Cherry, og sånt passer seg ikke på en torsdag. På en fredag, derimot! Jeg har ankelglipe over skoene og Pepsi Max Cherry i sekken. Dessuten har jeg den vanlige minispillelista jeg alltid hører på på fredag formiddag.

Jeg er ganske glad i dag, faktisk. Håper du også har noe som var feil i går, men riktig i dag. God helg!

Siri

24 kommentarer

 1. Akkurat sånn er det, faktisk. I går var litt dritt, men den følelsen var borte i morges. Ha en god dag, S!

 2. Igår var jeg endelig ferdig i praksis, og da kom samtidig alt annet studiestress skyllende over meg så var ganske gretten. Nå skal jeg komme meg ut av pysjen og gå tur i det fine været så er veldig glad jeg også :D

   1. Jeg holder på med master i spesialpedagogikk på Blindern, fordypning utviklingshemming. Det er supermega spennende, men instituttet mitt har noen organisatoriske opplegg som forstyrrer spenningen! Men sånn er nå livet.

 3. Det som må bli feil i dag, sjøl om det er fredag og alt, er det med Pepsi Max Cherry. Den kan ikkje drikkast. Eg nektar å tru at den er god på fredagar eller nokon dagar. Ikkje ein gong ungane mine vil ha den!

 4. I går var egentlig en fantastisk dag med strålende vær! I dag er jeg litt fyllesyk i overskya surt vær, men jeg har hatt halv seminardag og skal straks spise sushi før jeg skal på KODE, så alt i alt en fin dag.

 5. Men altså fryser du ikke når du går sånn? Jeg blir alltid imponert over folk som går med ankelsokker før midten av juli.

 6. Siri, jeg tok steget ut og følger fredagslisten din. Jeg er også trofekone, har jobbet med bokstaver, bilder og ord og jogger litt. Mediehverdagen i en småby ble stusselig, så nå studerer jeg. – Jeg hører gjerne Friday I’m in love på fredager! En egen fredagsliste var supersmart, så låner din og sjekker om den funker. Liker bloggen din!

   1. Jeg flyttet til norges svar på Twin Peakes (sammen med turnuslegen min) og fikk baby (15 års siden nå) og så ble det mye baby og lite jobb i mange år.

    – Kanskje ikke verdens beste tips: legegreierne tar tid, driv med slikt som gjør deg til mer enn trofekone. Og bli kjent med folk der dere er, det er kjekt!

    Nå studerer jeg sykepleie – for å sikre meg jobb i framtiden og ha noe å snakke med legen om når vi blir gamle..

    1. Og – før jeg glemmer det – hør Friday I’m in love fredager! Likte listen veldig godt – smughørte den allerede i dag, har fri i morgen. Kanskje passet Marit Larsen best.

     1. Dette er gode tips jeg skal ta fram når jeg flytter, Eline! Hvilke andre sanger synes du burde være på lista? Jeg er veldig glad i Karma Chameleon.

      1. Wetsuit med The Vaccines kan passe. Den er herlig fredag.
       Karma Chamelon er jo fra jeg var ung – herlig den også.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.