Det er 402 seter i den største salen på Harstad kino

Vi fikk jo en dramatisk avslutning på quizen forrige gang, da vi var i finale med et annet lag, og avslutningsspørsmålet var: «Hvor mange seter er det i den største salen på Harstad kino?» «399», svarte det andre laget, og fikk riktig. Dermed tapte vi på målstreken.

Heldigvis er jeg en veldig avslappet person uten konkurranseinstinkt, så da vi så Kongens nei på kino noen dager senere, var det ganske naturlig å spørre dørvakta hvor mange seter det var i salen. «402», sa han. De delene av quizlaget som var til stede, trakk pusten i nestengisp.

Heldigvis fikk vi revansje på neste quiz. Dessverre var deler av laget ute med forpliktelser, men vi hadde en god reserve. Med innertiere som hvem har originalen til Kurt Nilsens She’s so High?, hvor mange oscarer fikk Atter en konge? og hvem spiller på Ludo Bar & Scene i morgen?, var det vanskelig å slå oss, selv om det ikke var ett eneste boybandspørsmål denne gangen. Vi vant med ett poeng. Dette var med andre ord en mye mer rettferdig quizrunde enn forrige gang. Da gjør det ikke noe at vi bommet med ett år på når HIStory ble gitt ut og at vi blandet et par flagg.

20161020_232027

Her står laget og gleder seg over vinnerpotten. Håper ingen av legene på bildet blir lei seg på grunn av Jørgen Skavlan-ansiktet, det er bare at jeg glemte å spørre om det var greit at jeg la ut bilde av dem på bloggen, og dessuten håper jeg litt at de ikke vet om bloggen.

Vi skal bruke premien på Grottebadet (badeland) og middag (sushi).

Siri

7 Comments

 1. Jeg måtte selvsagt google dette (får opp bloggen din som treff nummer fire, men det kan jo være Safari leker med meg) og Harstad Kino påstår hardnakket på sine nettsider at det er 399. Norske kunstforeninger også. Salen ser for øvrig ganske kul ut?

  Uansett. Det er jo førstehåndsinformasjon som gjelder, ikke google. Har dere sendt inn klage til quizmesteren?

  1. De stengte nemlig en dør da de bygde den nye kiosken, og da fikk de plass til tre seter til! Hilsen en fyr som har jobbet på kinoen siden 1985.

   Vi har ikke sendt inn klage, men tenker å vinne neste gang også, for å gni det inn. God/dårlig plan?

 2. Jeg vet hva jeg ønsker meg som drømmeinnlegg, men jeg kan ikke si det på drømmeinnleggposten, for da kommer folk til å skjønne det hvis/når det kommer. Fordi kommentarfeltet har så mange kule og engasjerte lesere så PLIS skriv et passe provoserende innlegg og bare vær ordentlig fotballfrue-mongo, gjerne med en frekk Hallén in disguise-kommentarer, for å være sikker på at det blir kjørt debatt.

  Så kan du si Ha ha, kødda neste dag.

  Jatakk!

  Eller bare ta utfordringen til Matilde – den om å løpe uten benklær overhodet. :D

  1. Æææ, Chassi! Det kommer til å bli drapstrusler og skikkelig sint kommentarfelt ? Skal jeg si at brød er usunt eller noe sånt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.