Det er faktisk ingen lokaaaale som kaller det San Fran eller Cali

I morges så jeg soloppgangen fra Twin Peaks, en knaus omtrent midt i San Francisco. Det var mye utsikt, lite Audrey Horne. Tok ingen bilder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet viser seg at Pier 39 finnes på ekte, ikke bare i romantiske komedier. Det var så mye sukker og stas at jeg ble helt ør. Det viser seg også at sjøløver finnes på ekte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har sett sjøløver før, men aldri i lag på lag. Det var deilig. Hadde lyst til å skrike UNGHUNGHHH til dem.

Her er Alcatraz:

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit skal jeg selv om folk sier at det er so much cooler på Angel Island. Jeg skal se alt, bitch.

Og når vi snakker om Alcatraz: jammen tror jeg ikke en annen av mine yndlingshundefilmer er satt til San Francisco. Hunden Charlie 2, om jeg ikke tar feil. Er ganske sikker på at Satan bruker Alcatraz som hovedkvarter og at Charlie jager det magiske hornet nedover Lombard Street.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASan Francisco er bratt, sa de. Det er en underdrivelse. Noen steder er det så bratt at det er trapper istedenfor fortau, og jeg er redd for å falle ned. Aner ikke hva det kommer til å gjøre med løpeturene mine. Ingenting, sikkert.

Har ikke prøvd å løpe i Golden Gate Park ennå, men jeg elsker det allerede.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADette er som sagt Marie. Hvis du vil se noen ordentlige bilder fra San Francisco, anbefaler jeg bloggen hennes. Andre sesong av Bloggerne kommer faktisk til å ha San Francisco som undertittel og handle om oss. Mannlig stemme med østlandsdialekt: «Marie har ikke blogget siden mars, men etter én dag i San Fran, har hun allerede bestemt seg for å gjøre comeback.»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMellom sightseeing og leilighetsutforsking, spiste vi lunsj på på 20th Century Café, det var vellykka. Jeg spiste tomatsuppe. Anbefales.

Her er Den, forresten:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 God bless America osv,
Siri

4 kommentarer

  1. Jeg digger bloggen din! Masse lykke til i SF. Deler av familien min bodde tidligere pa den andre siden av broen, kan absolutt anbefale lopings i Muir Woods og Marin Headlands.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.