Det er ikke midnattssol lenger

Telttur på Elgsnes

Telttur på Elgsnes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I helga var vi på luksustelttur. Den turorienterte delen av Harstad-gjengen hadde bestemt at vi skulle på telttur, så da bestemte jeg og den andre komfortorienterte delen av gjengen at det skulle være hyggelig. Dermed besto turdelen av opplegget av å gå over et jorde, og så besto hyggedelen av mange varme måltider og mye kos.

En måke stjal makrellen jeg hadde fisket, men! jeg fikk en fisk på kroken som var så stor at snøret røk! Så nå må vi dessverre fiske fra akkurat det berget med storstanga hver kveld til jeg får et beist på kroken igjen. Hallén synes jeg begynner å bli litt i overkant opptatt av fisking, men det skulle han tenkt på før han søkte seg til Harstad.

Her er jeg som drikker vin fra pappkrus mens jeg tenker på mørketida:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som du kan se av bekledningen, varer sommeren i Harstad i omtrent 11 dager.

Siri

 

13 kommentarer

 1. Skal en del til for at telt blir komfortabelt, men det virker som du har gjort en bra innsats. Kudos.

  Løpespørsmål: når du løper lengre turer (12+ km), løper du da alltid kontinuerlig, eller hender det at du stopper for å tøye, «tøye» el. ?
  Noen ganger (alle de gangene jeg ikke føler meg lett i kroppen) blir jeg så lei av å holde samme fart at jeg stopper opp, tøyer, evt. går litt. Det er sikkert dumt?

  1. Ja! Det hender ganske ofte at jeg stopper og går litt. Har det akkurat som deg, at det typisk har en sammenheng med dagsformen. Det er ikke sånn at man MÅ gå, det er mer at man blir så lei, som du sier. I dag gikk jeg for eksempel ingenting, men jeg hadde iallfall to økter forrige uke der jeg gikk både en, to og fem ganger underveis (på de aller lengste langturene har jeg jo drikkepause ganske ofte, så det teller jeg ikke med her). Tror helt ærlig det har minimalt å si, ass. Gitt at man ikke går sånn veeeeeldig lenge av gangen, selvfølgelig. Tommel opp til gåpauser fra min side, iallfall. Når man løper de lange, rimelig rolige turene, er det jo uansett ikke pushinga man øver på. Hva tror du?

  2. Jeg tror det er innafor på rolige turer. Når vi nå er enige om det, blir neste gåstopp uten dårlig samvittighet.

   Stopper selvsagt Garmin.

  1. Hei, Chassi! Gratulerer med overstått ferie! Jeg synes absolutt du bør flytte til Harstad. Gjerne litt kjapt.

  1. Åååå, Hanne! Dette er akkurat som i våres, da alle bare: «Tidlig vår i år!» Og jeg bare: «Det sludder i juni?»

  2. Haha, det er så «only in Nord-Norge» at jeg dauer litt :D Og får heimlengsel. I går var jeg så glad for at det var genservær da vi stakk ut på malingsjakt i ti-tida (det varte bare i to timer, så var vi svette i sola), og kjæresten konkluderte med at min høst-lengsel handler like mye om at jeg har så sykt mange fine og varme ullgensere og jakker, som om at jeg syns høsten er fin. Når jeg tenker meg om har jeg egentlig samme grunn for å ville flytte hjem igjen. Helårsbruk av ull (minus noen dager, maks 20, mellom juni og august).

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.