Meny Lukk

Det er ikke midnattssol lenger

Telttur på Elgsnes

Telttur på Elgsnes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I helga var vi på luksustelttur. Den turorienterte delen av Harstad-gjengen hadde bestemt at vi skulle på telttur, så da bestemte jeg og den andre komfortorienterte delen av gjengen at det skulle være hyggelig. Dermed besto turdelen av opplegget av å gå over et jorde, og så besto hyggedelen av mange varme måltider og mye kos.

En måke stjal makrellen jeg hadde fisket, men! jeg fikk en fisk på kroken som var så stor at snøret røk! Så nå må vi dessverre fiske fra akkurat det berget med storstanga hver kveld til jeg får et beist på kroken igjen. Hallén synes jeg begynner å bli litt i overkant opptatt av fisking, men det skulle han tenkt på før han søkte seg til Harstad.

Her er jeg som drikker vin fra pappkrus mens jeg tenker på mørketida:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som du kan se av bekledningen, varer sommeren i Harstad i omtrent 11 dager.

Siri