Det er mange svinger på Lombard Street

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et av kvartalene på Lombard Street på Russian Hill har mange og trange svinger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASe på de krappe svingene der, de krappe, krappe svingene, det er åtte av dem til sammen. Sving hit, sving dit, bilene bare whaaaaat. Flaks det er enveiskjørt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er såpass krapt at flagget er på sin plass. God bless America.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde egentlig tenkt å ta en cable car, du vet, selve symbolet på San Francisco, opp dit, men det var mer enn tre meter kø, så vi gikk. Fra Powell St. Station til Lombard Street er det drøyt to kilometer, og vi gikk gjennom både Union Square, Chinatown og Little Italy på veien. You Norwegians really walk a lot. Etterpå spiste vi vietnamesisk på Polk Street.

(Jeg er såpass detaljert med gatenavn og sånt fordi jeg vet at Hallén leser dette, og Hallén elsker to ting: 1. Meg 2. Google Earth.)

Stay krapp,
Siri

10 kommentarer

 1. Tips: Stig på banen på det andre stoppet, ikke det første. De fyller ikke vognene helt opp, for å nettopp ha plass til folk som står langs de andre holdeplassene. Slik fungerte det da jeg var der.
  Eller du kan gå da. Det funker jo og.

  1. Det var akkurat der alle uteliggerne sa! Du er jo hekt SF-proff. Akkurat nå er det faktisk cable car-sjåførstreik?

 2. eg føler eg har sett dei svingane ute på Nordnes (Gatenamn: Tollbodalmenningen) òg, men dei er berre 4, og ganske fule. no ser eg kva for potensiale dei har!

  1. Plant noen blomster, sett opp noen palmer, skaff litt skikkelig belysning, så kan en hvilken som helst svingete vei bli din egen Lombard Street.

   Men: Tollbodalmenningen er et kulere navn enn Lombard, ass.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.