Det ser ut som syden, men det er 12 grader

Vesterålen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bading

Vi er på hyttetur i Vesterålen. Jeg har jogget min første tur på to uker, fisket uer og badet i litt for kaldt vann.

Jogginga gikk som forventet, nemlig ganske tungt. Fikk kvittet meg med noen liter snørr underveis, da, så det er jo positivt. Kommer sikkert til å gå trått i fem-seks løpeturer til.

Ble veldig overrasket da vi fikk uer på kroken, har aldri sett en så stygg fisk i det fri. Puttet den tilbake i sjøen, men den så litt slapp ut. Stygg og slapp.

Badinga var det vår venn Julie som lurte meg til å gjøre. Hun er sånn som bader uansett, og jeg er sånn som tøffer meg uansett.

God lørdag! Håper du har ganske mye smågodt!

Siri

8 kommentarer

  1. Åh sprekt med bading ass! Og apropo smågodt – kjøpte med meg KUN rosa fisker fra remas smågodtutvalg i dag, og da måtte jeg tenke litt på deg :)

    1. Fikk den på dypet, men tipper den fikk seg et trykksjokk på vei opp! Spiste en liten, var god! Og jævlig stygg, da. Ikke for å kroppsshame noen.

  2. Uer kan smake veldig godt, og er en god kilde til sånne sunne ting, men de er en smerte i bakenden å rense fri for skjell.

    Hvis jeg får lov: Har lurt på en ting. Du som har førstehåndskjennskap; går avdanka skiløpere på rulleski? Avdanka hoppere hopper ikke på plast og avdanka skøyteløpere gidder ikke gå på rulleskøyter. Men hvordan er det i langrenn?

    1. Han har gått noen turer på rulleski etter at han la opp, men det har utelukkende vært i finvær, tror jeg! Mener å huske noen høster med én grad, regn og vind i tillegg til mye glatt løv på bakken, der han flere ganger sa: «Dette er jo helt dust.» Skal høre med kildematerialet og komme tilbake til deg.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.