Ei lita sydenoppdatering

11374681_1460382917615821_2005599859_nSendte hjem en bror og fikk igjen en livspartner. Det er litt varmt for Hallén her, han ligger mest og vaker i vannkanten. En gang om dagen klarer jeg å lokke ham opp med en sjokoladeis.

DCIM100GOPROOm morgenen sykler han milevis i fjellene du så vidt kan skimte bak oss i svømmebrilleselfien over. Om ettermiddagene prøver han å lære meg å svømme ordentlig. Det går ikke så bra, jeg skjønner ikke helt når jeg skal puste inn og ut og hvor jeg skal plaske med hvilke kroppsdeler. Men det er slitsomt, da, og det er jo det viktigste.

DCIM100GOPRONoe annet som er slitsomt, er et lite, lavterskelstyrketreningsprosjekt jeg har gående. Det synes den gjenværende broren min også, for han må være med på hver eneste økt. Siden det ikke blir så mye løping, blir det desto mer gnikking og krabbing på verandaen. Faktisk gjorde vi nettopp økt 10 av 20, så det kan hende jeg må utvide målet om å klare 20 økter før august er omme. Alt går jo bare man bestemmer seg og begynner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers skjer det lite her. I morges la jeg ut bildet under på Instagram, og da sa mamma SIRI! med den stemmen hun brukte da jeg som barn pakket en bror inn i bobleplast og rullet ham ned trappa.

1724179_110542319288839_581598496_n

Alt for å få oppmerksomhet, som Bror 2 sier. Han er min største hater, men selfiegamet hans kan man ikke si noe på.

11379841_104308029916561_1436178704_nJeg har det så bra at jeg ikke veit hvor jeg skal gjøre av meg. Selv amerikanerne som lekte Marco Polo («Marco!» «Polo!» «Marco!» «Polo!» «Marco!» «Polo!») på stranda i dag, klarte ikke å få meg til å planlegge noen form for straff. Man kan jo faktisk bare sprute en halv flaske solkrem på solsenga til noen eller stjele slippersene deres fra vannkanten så de må gå rett på den brennheite sanda. Sånne ting er det jeg ikke tenker på.

Vi snakkes!

Siri

7 kommentarer

  1. Oj, det er ganske mye bra på nettet! For eksempel den Vinen av han som sier «watch your profamity…»

 1. Lol jeg klikka på #freethenipple på bildet ditt på Instagram og forventa bilder av flere kule frigjort kvinner som deg, men det var mer penetrering enn politikk, for å si det sånn. Så til det viktigste budskapet: Kos deg videre med å gjøre ingenting i Syden!

  1. Det er både ganske morsomt og ganske trist på samme tid! Kanskje du kan hjelpe meg med å fylle den taggen med flere kule kvinner?

 2. Fine … brød? Croissanter er forresten favoritteksemplet til forfattere/forelesere for å beskrive strukturen til «strange» attraktorer i kaotiske systemer. Nå klarer jeg ikke å spise dem uten å tenke på linear algebra.

  1. Det der skjønte jeg ikke så mye av, bortsett fra at jeg håper at du fortsatt liker croissanter?

 3. Er det der sovetrynet ditt? Du køyrer jo klasse sjølv i state of R.E.M.!
  Eg ser litt ut som eit eller anna dyr med slag når eg søv, spesielt på offentleg transport.

  Òg compliments on the brøds.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.