Meny Lukk

En dag som ikke finnes

Det er 29. februar og jeg vet ikke om det som skjer i dag teller ekstra mye eller ikke i det hele tatt. I en skuff i et skap jeg hadde glemt, lå de fluffy yetivottene mine.

sirivil.no

De er store, hvite og ser ut som poter når jeg har dem på. For man kan jo ikke si sikkert at jeg ikke har myk, hvit pels på resten av kroppen, når hendene mine ser sånn ut. Så sitter jeg der da, på t-banen og bare er litt avskyelig uten at det går utover meg selv eller andre. Ganske digg.

20160229_091918

Jeg vet ikke hvor eller hvem de kom fra, på et tidspunkt var de bare i livet mitt uten at jeg tenkte over det. Så, på et senere tidspunkt var de ikke i livet mitt lenger, uten at jeg tenkte over det. Og nå i dag, 29. februar, en dag som er helt til overs, fant jeg dem igjen. Det føles glamorøst, luksuriøst og bonusaktig.

(Selv om de er 100 prosent ekte yeti, synes jeg ikke du trenger å flippe ut i kommentarfeltet.)

Siri