En dag som ikke finnes

Det er 29. februar og jeg vet ikke om det som skjer i dag teller ekstra mye eller ikke i det hele tatt. I en skuff i et skap jeg hadde glemt, lå de fluffy yetivottene mine.

sirivil.no

De er store, hvite og ser ut som poter når jeg har dem på. For man kan jo ikke si sikkert at jeg ikke har myk, hvit pels på resten av kroppen, når hendene mine ser sånn ut. Så sitter jeg der da, på t-banen og bare er litt avskyelig uten at det går utover meg selv eller andre. Ganske digg.

20160229_091918

Jeg vet ikke hvor eller hvem de kom fra, på et tidspunkt var de bare i livet mitt uten at jeg tenkte over det. Så, på et senere tidspunkt var de ikke i livet mitt lenger, uten at jeg tenkte over det. Og nå i dag, 29. februar, en dag som er helt til overs, fant jeg dem igjen. Det føles glamorøst, luksuriøst og bonusaktig.

(Selv om de er 100 prosent ekte yeti, synes jeg ikke du trenger å flippe ut i kommentarfeltet.)

Siri

9 kommentarer

 1. Haha det er de morsomste og rareste vottene jeg har sett. Skikkelig varme og digge sikkert. Så folk ekstra rart på deg på banen i dag?

 2. God formiddag Siri,

  Tusen takk for boktips. Seriøst. Jeg kjøpte boken før jeg dro på helgetur for å gå på ski – og den var rett og slett helt nydelig til nå. Midt i blinken. Jeg har lest ca 1/5. Jeg hører nemlig parallelt på Mormor hilsen og sier unnskyld. Kan du lese sånn litteratur også? Jeg synes virkelig den boken er helt utrolig morsom (har kommet ca halvveis).

  Hører du på lydbøker?

  1. Hvilken bok kjøpte du igjen Lille Ø?

   Jeg kan absolutt lese sånn litteratur, så lenge den er skrevet av kvinner. Hører aldri på lydbøker, faktisk. Vet ikke helt hvorfor. Hører på podkaster ganske ofte, da.

   Har du hatt en fin helgetur?

   1. Jeg kjøpte «Det vokser et tre i Brooklyn». Nydelig.

    Åj. Ekskluderer du mannlige forfattere generelt?

    Om du ikke vet helt hvorfor – så anbefaler jeg deg det. Husk bare å ta en lytteprøve først. For fortellerstemmen har mye å si!

    Helgeturen var helt perfekt. En god gjeng. Haukeliseter. Fjellski. Snø. Blikkstille. Termos. Te og tre par med votter.

    Puss

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.