En dag som ikke finnes

29. februar 2016

Det er 29. februar og jeg vet ikke om det som skjer i dag teller ekstra mye eller ikke i det hele tatt. I en skuff i et skap jeg hadde glemt, lå de fluffy yetivottene mine.

sirivil.no

De er store, hvite og ser ut som poter når jeg har dem på. For man kan jo ikke si sikkert at jeg ikke har myk, hvit pels på resten av kroppen, når hendene mine ser sånn ut. Så sitter jeg der da, på t-banen og bare er litt avskyelig uten at det går utover meg selv eller andre. Ganske digg.

20160229_091918

Jeg vet ikke hvor eller hvem de kom fra, på et tidspunkt var de bare i livet mitt uten at jeg tenkte over det. Så, på et senere tidspunkt var de ikke i livet mitt lenger, uten at jeg tenkte over det. Og nå i dag, 29. februar, en dag som er helt til overs, fant jeg dem igjen. Det føles glamorøst, luksuriøst og bonusaktig.

(Selv om de er 100 prosent ekte yeti, synes jeg ikke du trenger å flippe ut i kommentarfeltet.)

Siri

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Malin

  Haha det er de morsomste og rareste vottene jeg har sett. Skikkelig varme og digge sikkert. Så folk ekstra rart på deg på banen i dag?

  29. februar 2016 at 21:56 Reply
  • Siri

   Det var iallfall et barn som så veldig på vottene.

   1. mars 2016 at 19:36 Reply
 • Mia

  Jeg hadde lik pels på ørevarmerene mine. Tar de frem neste skuddår.

  1. mars 2016 at 07:54 Reply
  • Siri

   Lov det, da!

   1. mars 2016 at 19:37 Reply
 • Gunnhild

  Sånne votter hadde jeg også en gang. Kjøpte dem på H&M i 2007.

  1. mars 2016 at 08:54 Reply
  • Siri

   Det høres ut som du kan ha løst mysteriet om hvor de kom fra. Synd du ikke har dem mer?

   1. mars 2016 at 19:38 Reply
 • Den lille Østlendingen

  God formiddag Siri,

  Tusen takk for boktips. Seriøst. Jeg kjøpte boken før jeg dro på helgetur for å gå på ski – og den var rett og slett helt nydelig til nå. Midt i blinken. Jeg har lest ca 1/5. Jeg hører nemlig parallelt på Mormor hilsen og sier unnskyld. Kan du lese sånn litteratur også? Jeg synes virkelig den boken er helt utrolig morsom (har kommet ca halvveis).

  Hører du på lydbøker?

  1. mars 2016 at 10:55 Reply
  • Siri

   Hvilken bok kjøpte du igjen Lille Ø?

   Jeg kan absolutt lese sånn litteratur, så lenge den er skrevet av kvinner. Hører aldri på lydbøker, faktisk. Vet ikke helt hvorfor. Hører på podkaster ganske ofte, da.

   Har du hatt en fin helgetur?

   1. mars 2016 at 19:40 Reply
   • Den lille Østlendingen

    Jeg kjøpte «Det vokser et tre i Brooklyn». Nydelig.

    Åj. Ekskluderer du mannlige forfattere generelt?

    Om du ikke vet helt hvorfor – så anbefaler jeg deg det. Husk bare å ta en lytteprøve først. For fortellerstemmen har mye å si!

    Helgeturen var helt perfekt. En god gjeng. Haukeliseter. Fjellski. Snø. Blikkstille. Termos. Te og tre par med votter.

    Puss

    2. mars 2016 at 11:47 Reply

  Leave a Reply