En måned med bloggings + kommentarfeltawards

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her sitter jeg når jeg blogger. Bortsett fra når jeg sitter ved spisebordet eller på gulvet eller i senga eller i sofaen. Det er ikke alltid jeg har på bloggehåret eller onesien, heller. Sånn blir det når man plutselig finner ut at man skal blogge hver dag. Det har holdt hardt ved et par anledninger, men nå har jeg blogget én måned i strekk.

Det har gått ganske bra, synes jeg. Jeg har ikke blitt stressa for det enda, selv om jeg ikke akkurat har holdt meg til planen om å være to-tre dager på forskudd med innleggene. Jeg har faktisk aldri vært på forskudd med noe i hele mitt liv. Kanskje det skal være et mål på et tidspunkt. Å være på forskudd med noe. Det jeg prøver å si, er at jeg liker å blogge. Flaks, siden det fortsatt er 11 måneder igjen av 2016.

Dette er jo min blogg, så det handler om meg, men nå tenkte jeg det kunne handle litt om dere. For kommentarfeltet er kanskje det beste med å blogge, og jeg tror kommentarfeltet på denne bloggen må være et av verdens beste kommentarfelter.

Her er noen av høydepunktene fra kommentarfeltet i januar:

>> Da alle meldte seg inn i Treigeklubben og T ble valgt til president.

>> Da Laila fortalte om lettlesthet og avkoding av tekst.

>> Denne mannen (obs! Mari er uskyldig!) som tror dette er sånn man oppfører seg på internett:

ulønnet folkeopplysningJeg tror faktisk det er en kompliment gjemt inni der et sted, men når jeg prøver å lese denne kommentaren blir jeg bare sittende og lage en overdreven runkebevegelse mens jeg gurgler ulønnet folkeopplysning ulønnet folkeopplysning ulønnet folkeopplysning, så det er litt vanskelig å konsentrere seg. (Her er det viktig å nevne at Mari på ingen måte la opp til dette, og at hun har vært en internettdrøm hele januar. Som alltid.)

>> Da Mons iglet seg og Susanne måtte klargjøre rollen sin:

selfieekspert>> Denne advarselen om toving som jeg lolla av.
toving>> Da en annen Mari foreslo at jeg kunne bake en kake med One Direction-pynt. Det er ganske deilig at dere forstår med såpass godt. Og det er viktig for meg at dere vet at jeg alltid er klar for å diskutere 1D. Faktisk synes jeg det er altfor lite 1D på denne bloggen.

>> Da June avslørte at hun ikke har smarttelefon.

>> RR har fått seg en ny hobby. Det er skigåing.
RR>> Marias tipsing om tv-serien Alaska: The Last Frontier, som jeg rett og slett må få sett asap.
alaskaGratulerer med vel overstått januar! Den dritteste måneden i hele året! Herfra blir det bare lysere og varmere og bedre.

Siri

47 Comments

 1. Tror jeg må lese kommentarfeltet nøyere og oftere, for her var det mye fint. Likte tovingvarselet, og ektemann som ble til kroatisk fotballtrener best, tror jeg. I tillegg høres jo Alaska: the last frontier ut som en spennende serie. Jeg lurer på hva de lager av nyper og kufett????? Og gratulerer til T med godt gjennomført Treigeklubben-presidentvalg! Jeg kan godt være maskot (er supertreig).

  1. Velkommen til Treigeklubben! Det er plass til både maskoter og støttemedlemer – men visepresident-plassen står også tom.

 2. Er så kjekt med bloggen din, til og med kommentarfeltet har underholdningsverdi. Og gratulerer med daglig blogging i en hel komplett måned, ikke verst!

 3. Jeg leser alltid kommentarfeltene mange ganger, må få med nye svar!

  Om Alaska: De lager såpe av kufett OG nype (blant annet), og mjød, te og salve av nype. Sist episode jeg så prøvde de å gi munn-mot-munn til en nyfødt kalv, men det gikk ikke så bra. That’s life out here in the wilderness, we live close to life and to death, sa Otto da og tørka en tåre.

 4. Kommenterer ca aldri blogger, men nå følte jeg at det var på sin plass å fortelle deg at du gjør en strålende jobb og at bloggingen din settes pris på! Gleder meg til de neste 11 månedene

 5. Hipp hurra! Det har vært en sann glede å følge deg denne måneden her altså. Like gøy hver gang jeg går på bloglovin’ og ser at du har blogget. Kommentarfeltet er minst like fantastisk som bloggen, og som Maria sier så må man innom kommentarfeltet mange ganger for å sjekke nye kommentarer og svar :D

  1. Så bra at det er flere enn meg som synes dette kommentarfeltet er helt toppers! Du bidrar jo masse til det, Lise-Marie.

 6. Oj, du er godt i gang med å danne eit lite samfunn av skriveføre, springarar med passe god humor. Og det etter berre ein månad med samanhengande blogging!

 7. Jeg følte meg litt som en stalker da jeg ga det kakepynttipset, men jeg har lest bloggen en stund og følte meg virkelig kallet da jeg oppdaget fenomenet «rispapirdekor til kake» i en barnebursdag. Ja, jeg googlet den pynten frem spesifikt med deg i tankene.

  – TILFELDIG KVINNE PÅ INTERNETT

 8. Jeg er ikke så flink til å kommentere men har nå fulgt bloggen siden nyttår, noe som betyr at jeg synes den er veldig underholdende :)

  Skal legge til at jeg i høst har vært skadet (løper selv), og startet 2016 med en influensa og deretter en lungebetennelse. Det vil si at jeg snart starter min løpekarriere fra bunn av, og det er veldig kjekt å se hvordan din løping utarter seg da jeg starter på ca samme nivå som deg med tanke på fart :)

  Takk for fin blogg!

  1. Hei, Anette! Takk for en hyggelig kommentar. Hvordan går det med treninga? For meg går det mye bedre nå enn for en måneds tid siden. Ikke bare med tanke på farta og sånt, men med det å venne meg til å være en person som trener igjen.

 9. Enig med I.

  PS. Hvorfor har ingen fortalt meg om treigeklubben? Nå kan dagen begynne!!

  Hilsen en som løper intervall på 5 x 4 min på 11 km/t med to minutters pause! (Har ikke helt skjønt hvordan man skriver disse likningene)

  1. Velkommen til treigeklubben!
   Hvor rask tenker du at du vil bli før du melder heller melder deg inn i «rask nok»-klubben?

   1. Godt spørsmål, for det er vel kanskje litt individuelt og det er en hårfin grensen på å gå fra å være treig, rask nok og kjapp. Men kanskje når og hvis jeg klarer intervallene på 11,5. Det skal nevnes at jeg synes jeg er rask nok når jeg løper 5 km på 30 minutter, da gir jeg meg selv en klapp på skuldra og passer på å si det høyt til alle på jobb. Heia alle!

 10. Veldig glad for at jeg kan underholde deg med tove-advarsel. Jeg ler mye av/med bloggen din. Hvis du vil kan jeg komme tilbake med mer nytt fra Steinerskolen, det er en uuttømmelig kilde til lol og annen gøy.
  Men de er noen jævler på strikkinga, det skal de ha.

 11. Januar ER virkelig den dritteste måneden i hele året.
  Den er som første giret på bilen. Du må liksom innom for å komme videre.

  Jeg liker bloggen din!!!

 12. Kommentarfeltawards er veldig hyggelig.

  Jeg må si meg enig med de andre her som berømmer nivået på kommentarfeltet ditt. Det er mye bra og mye lattervekkende som skrives.

 13. Kommentarfeltet ditt er jo minst like morsomt (og veldig mye koseligere) enn fotballfruen sitt. Gleder meg til å lese blogginnlegg fra deg i hele 2016! Og husk at februar er bursdagsmåneden min så ønsker meg masse gladløpeinnlegg med søte kattebilder <3

 14. Synes det begynner å svinge skikkelig av kommentarfeltet nå. For ikke å snakke om bloggen, som jo blir like hyppig oppdatert som en lokalavis på nett. Hørte jeg at det var lov å komme med blogginnleggønsker? Jeg ønsker meg flere innlegg om tv-serier (anmeldelser, sammenligninger, lister), lister generelt, innhold i skap og skuffer (kjøkkenskap, kjøleskap, undertøysskuff, smismurningsskuff, roteskuff), styrketips (gjerne i onepiece – får meg alltid ned på gulvet en tur), Halléns hjørne (en savnet post), satiriske innlegg om menn, drittkjerringer og Steinerskolen generelt.

  1. Det er så lov å komme med ønsker! Har til og med skaffet meg en notatbok der jeg skriver dem ned. Kanskje du kan hjelpe meg med å overtale Hallén til å skrive litt igjen? De mobbet ham så mye på skolen for Halléns hjørne, at nå vil han ikke gjøre det mer.

   1. Hallén går vel ikke på skolen lenger og kan gjøre som vi vil! Halléns heteste til å ta med motvillige damer på skitur kanskje? Jeg vet om en som skal få link til den for å si det sånn!

 15. Setter stor pris på å havne så høyt oppe på kommentarfeltawards. Må innrømme at jeg har begrenset erfaring med Internett, men slik anerkjennelse inspirerer til å fortsatt følge bloggen din!

  1. Utfordring/ønskeinnlegg: kan du være så snill å lage en 7 fakta om meg selv-liste som er mer spennende enn fotballhodet sin? («Det mange ikke vet om meg er at jeg ble født med en knute på stemmebåndet …»)

    1. Kan nok få til begge de innleggene, men spørs hvor interessant den lista om meg blir. Skal tenke meg litt om. Kjøleskapet skal jeg iallfall få til en dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.