En slags bokklubb: Hulebjørnens klan

en-slags-bonusbok

Ok, så vi kan godt snakke om Hvite tenner, men jeg må bare snakke litt om Hulebjørnens klan først. Så det gjør jeg i denne videoen. Det er ikke noe særlig til spoilere der, altså. Jeg er kjempespent på hvordan denne gjenlesinga blir, og må vel si at jeg ikke er skuffet ennå. Selv om jeg har skjønt at erotikken ikke begynner før godt uti bok 2. Tror det veies godt opp med noen rimelig spenstige beskrivelser av neandertalere og steinalderliv generelt.

Som alltid: Her er bokklubbgruppa på Facebook.

Gå med huleløvens ånd, peeps!
S

8 Comments

  1. Er mulig det ikke er før i bok to, men selv 13 år gamle Susanne snøfta da Ayla fant opp hjulet…

    Er forøvrig 100% enig i at dette er en av mine beste leseropplevelser, spes fra ungdommen. Sammen med Harry P da, selvsagt.

  2. Har lest ca 200 sider, og har litt den samme følelsen som da jeg i voksen alder så Flashdance igjen (en film jeg så 7 ganger på kino, eeeelsket den). Det er litt flaut å lese, og ganske kjedelig? Veldig detaljerte beskrivelser av alt. Det jeg liker best nå, og som jeg husker at jeg elsket som ungdomsleser, er beskrivelsene av det sosiale livet i klanen.
    Lurer på hva totemdyret mitt hadde vært, hvis jeg var Klan.

    1. Helt enig. Overraskende kjedelig. Husker også noen utrolig drøye landskapsbeskrivelser og koen driiiitkjedelige beskrivelser av noe flinthugging?

  3. Jo høyere jeg kommer opp på den arkeologiske akademiske stige, jo flere tør endelig å innrømme at grunnen de tok dette karrierevalget kan skyldes alene på Hulebjørnens klan. Indiana Jones er ingenting sammenlignet med Jondalar og Ayla.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.