Enda mer mat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hver søndag er det Farmer’s Market på det lokale kjøpesenteret. Eller, på parkeringa utenfor, da. Locally grown organic shit over hele linja. Bedre og billigere enn Farmer’s Market hjemme, selv om det kanskje er dårlig gjort å sammenligne dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er grønnsaker i alle farger og fasonger, og hvis man kommer nærmere stengetid, er det enda billigere enn vanlig. Jeg kjøpte selleri, gulrøtter, paprika, tomater og en fersken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til lunsj fra to av matbodene: Happy Dumplings med gris og grønne bønner, og en grønnkålsmoothie med banan og fersken. Kale er vel egentlig på vei ut, men jeg følte meg ganske lokal der jeg satt på trappene og gassa meg i grønn drikke. Øvde på vocal fry.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet at det ikke er lov å ta sånne bilder av beina sine, men fuck you.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis jeg har spist opp grønnsakene til søndag, skal jeg gå tilbake. Rakk ikke å sjekke ut bakevarebodene i det hele tatt, og jeg er ganske sikker på at jeg lukta kanelboller.

Happy chickens:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor og når: Parkeringsplassen nedenfor Stonestown Galleria, søndager 09:00-13:00.

I am Groot,
Siri.

4 kommentarer

  1. Hadde egentlig ikke utvekslingsplaner, men jeg kjenner det nærmer seg vurderingstilstanden nå (dette ser jo helt fantastisk ut). Ps: Bra løpt sist uke!

  2. Jeg liiiiiiiker frekvensen på blogginga. Og kvaliteten. Og løpinga di! Gøy gøy gøy. Håper det går bra med deg også, til tross for at Hallen er langt unna. Kommer han på besøk?

    1. Så bra! Det skulle nesten bare mangle at bloggen ble med til SF. Jeg savner Hallén veldig, men prøver å ikke tenke så mye på det. Sender riiiimelig mange snaps, da. Han kommer på besøk, men ikke før i desember. Han er nemlig snart ferdig lege, og da må han gjøre masse leging denne høsten. Hvordan går det med deg?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.