Er det for seint å fortelle hvordan jeg feiret 17. mai?

Nei, det er det ikke! Først spiste vi en skikkelig norsk frokost, så gikk vi på Gaupekollen og brukte flagg.

Masse softis på Norgesdagen! Barnas feiring! Ære være beksømstøvler og Hytta.

Håper ikke dette er en nynazistisk hilsen eller noe. Vennligst si ifra hvis det er tilfelle. Og det gjelder ikke bare hvis det er en nynazistisk hilsen, altså, men også hvis det er et eller annet religiøst symbol eller en slags internhilsen for folk som liker det nye Nrk-programmet Låtskriveren eller andre blæh ting.

Uansett. På Gaupekollen møtte vi et annet par som Hallén ga jordbær og småprat. Det likte de. Ha en fin dag! sa jeg. Så gikk vi hjem og så på sykkel (Hallén) og spiste lompe (jeg).

Ok, det var alt for i dag, 19. mai.

Siri

6 Comments

  1. Torbjørn Røe Isaksen hadde et liknende ironisk innlegg om den gode nasjonalismen for et par år siden eller noe sånt. Intellektuelle på hhv. høyre- og venstresiden kan altså møtes.

  2. Hellu.
    Du som er så glad i tur, marka og orientering (jmf forrige innlegg); hva med kjentmannspostene til Skiforeningen? Da får du sett marka fra sør til øst til nord og vest, og hvis du er skikkelig gæren stikker du mot Hurum og Nesodden også. Kjempemange fine turmuligheter for sykkel, gåing, løping (kanskje ikke akkurat nuh, men senere) eller skigåing (du jobber jo med den saken). Jeg liker kjentmannspostene, men mulig man ikke har lov til å like dem når man er 30? Kjentmannsposter er kanskje for de som er litt eldre?

    1. Hellu!

      Det er en veldig god idé. Hvis posten er langt unna, kan jeg jo sykle et stykke og gå resten. Jeg håper det er lov å like sånne ting selv om man er 30, ass. Gamlisene kan ikke bare ha alt det gøye for seg sjæl. Ætlig talt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.