Er fortsatt i Familiesyden

Dette er meg når jeg vet at jeg kommer til å tøffe meg ved å hoppe fra en høy klippe (ca 1 m og 30 cm):

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har lært meg at den beste måten å takle frykt, for eksempel høydeskrekk, på, er å stå på kanten og vippe i ti minutter, før jeg får noen andre til å dytte meg utfor. Kanskje ikke spesielt effektivt, men jeg får jo mest mulig ut av frykten, da. Hallén bare:

11417242_865754586838231_1277703499_n

Og jeg bare:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du vet hvor mye jeg har mast om Instagram i det siste? Det er fordi jeg elsker instant sepiaoppdateringer og fordi jeg er på grensa til besatt av feeden min. Av kattene og lunsjene og lårene til folk jeg ikke kjenner. Hvis det går mer enn én dag uten at jeg instagrammer, tror min innerste krets at jeg er deprimert. Men så! Var jeg på sykkeltur! Med min bror! Og det var det siste telefonen min gjorde i dette livet!

Jeg tror jeg tar det bildet en gang til:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min største hater mente det var karmastraff for at jeg instagramma seks ganger på én dag. Jeg skrek faktisk til telefonen min midt på gata. Boyfriend trouble? spurte en greker, og da måtte jeg svare kind of. Så nå har ikke Hallén noen telefon, men han har is og en top notch livspartner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ganske mange katter her, men det er også ganske mange småfisk som fiskerne på kaia ikke vil ha. Se på denne tålmodige fiskeren her, solbrun og hardhuda, faren hans og farfaren hans har sikkert solgt fisken sin i Agios Nikolaos, på samme måte som sønnen hans kommer til å gjøre. I feriene, da. Til vanlig er han meteorolog i Thessaloniki. Det er nesten like avslappende som yoga, tenker han om å plukke garnet sitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASånn ellers går vi bare og venter på eurokrisa. De britiske pensjonistene sitter på tavernaen og diskuterer lånepakker og å betale det man skylder, koste hva det koste vil. It’s a pretend system, you guys! Money doesn’t really exist! har jeg lyst til å rope fra kattehjørnet, men jeg klapper kattene isteden. Gamle menn dør.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siri,
fortsatt i Familiesyden

9 kommentarer

  1. Skal sjølv til Hellas. Er det heilt umuleg å få tak i penger i minibankar og sånt? Tar dei kredittkort?

    1. Jeg er på Mani på Peloponnes, her er det iallfall penger i alle minibankene, og de stedene som har tatt kort før, tar kort nå. Aner ikke hvordan det er andre steder! Er garantert sol og varmt i vannet, da!

    2. jøss, familiesydenen deres er rett ved eks-familiesydenen vår. litt ekstra misunnelig nå.

  2. Som jeg lever gjennom sommerbildene dine! Verken sol eller varme i min ferie, så bare legg ut flere bilder!

    Fullstendig besatt av min Insta også, så du har min medfølelse.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.