Er gjest i en podkast du kan høre på, hvis du vil

Er med i podkasten til Idunn, "Zille i samtale"

Jeg har en venn med podkast! Det er henne på bildet over her. Hun heter Idunn og har startet et forlag som heter Zille. Jepp, hun har startet forlag på ekte. Snakk om å få ting gjort.

Jeg fikk lov å være med på podkasten hennes, der vi snakker litt om bloggen, om å jobbe alene hele dagen, om bokklubben og om en av de beste bøkene jeg har lest det siste året.

Her kan du finne podden:

Hun stilte morsomme spørsmål, og jeg står for alt jeg sa. Kanskje bortsett fra det med at det ikke finnes noen damer som går rundt og tenker på puppene sine hele tiden, for det tror jeg kanskje det gjør.

Takk for praten, Idunn! Er jeg en influencer nå?

Siri

 

8 kommentarer

 1. Takk for innlegg om episoden Siri! Hahahah ja du er nå det i min bok, jeg har ihvertfall skrevet check ved siden av influencer i markedsføringsplanen min, lol.
  Selv takk – kjempehyggelig å ha deg med! Det fins ingen emojis i denne kommentarboksen men du kan jo bare se for deg smilefjes, blomster, thumbs up og podcast symbolet.

 2. Jeg har blitt en pendler og hører dermed MYE på podcast og måtte selvfølgelig høre denne til morgen i dag. Synes det var en bra episode, og spesielt liker jeg jo når du snakker om feminisme :) Skulle hatt en egen podcast du!

  1. Så gøy at du likte det, Anette! Haha, har virkelig ikke nok jeg skulle ha sagt til å fylle en hel podkast, men elsker jo å få være gjest, da.

 3. Jeg likte veldig godt podcastepisoden! Særlig synes jeg det du sa om ufine meldinger og mail var interessante. Jeg er blant de ganske naive og blåøyde menneskene som ikke har tenkt noe særlig over at folk som skriver om ting som deg mottar disse tingene. Hadde vært interessant å lese et innlegg med litt eksemplifiseringer av hva slags meldinger det er du har mottatt oppigjennom. Jeg, og sikkert andre, har godt av å få utfordret tankene om at det bare er de mest kontroversielle toppbloggerne som mottar sånt.
  Forventer, eller ønsker, så klart ikke en uthenging med fullt navn og personnummer, men interessant å se hva folk får seg til å skrive!

  1. Nå må det jo også understrekes at dette ikke er noe som skjer meg ofte, da, og at det aldri har vært noe verre enn ufint. Aldri noen trusler eller noe sånt. Er rett og slett ikke sikker på om jeg har lyst til å skrive et innlegg om det, det gir så innmari dårlige vibes. Men jeg skal tenke på det! Kanskje, hvis jeg blir skikkelig sint på ekte en dag! Da blir det uthengig med fullt navn og personnummer, i så fall.

   Uten sammenligning for øvrig, så er det verdt å ta en titt på dette facebookinnlegget fra Sumaya Jirde Ali, som jeg jo ikke regner for å være spesielt kontroversiell: https://www.facebook.com/sumayajirdealii/posts/958148091001767?pnref=story
   Det er så hjerteskjærende! Hetsen rammer definitivt skeivt. Flaks for meg at jeg er hvit.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.