Meny Lukk

Er i San Francisco uten en dritt i håret

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter at Chance, Shadow og Sassy blir glemt igjen på flyplassen i San Francisco, får de seg noen rimelig ville eventyr på vei hjem til eierne sine. La oss bare si at de inneholder gatehunder, planker som blir til dumphusker når tønna man er fanget i ruller fra én side til den andre, og Golden Gate Bridge.

Jeg visste at jeg måtte til San Francisco når jeg fikk muligheten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og plutselig sto jeg her.

Neida, det var ikke mye plutselig over det. Jeg tenkte kanskje Google bare kunne fortelle amerikanske myndigheter at jeg ikke er en fare for samfunnet, men nei, sånt må man man møte opp personlig for å forklare. Man må også kartlegge hele genmaterialet sitt på egenhånd, ta med de originale kirkebøkene med tippoldemoren din sin fødsels- og dåpsdag innskrevet, og ta en personlighetstest mens en hulkete, skalla mann skriker freeedooom! i ansiktet ditt hvert 15. sekund.

Jeg blir her til jul. Da har jeg forhåpentligvis skaffet meg 30 studiepoeng til, blitt 10 kilo tyngre og ganske mye mer komfortabel med smalltalk.

20140812_064645-1

Wow, that’s so cool! Where are you staying?
What do you want?

Jeg har fått meg amerikansk bankkonto, telefonnummer, strømadapter, tannbørste, frozen yoghurt og pedikyr. Nå mangler vi bare et sted å bo. Marie er på saken:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHallén er hjemme, og å dra fra ham er det kjipeste jeg noen gang har gjort mot meg selv. Inkludert Birken.

Dette er mine utfordringer akkurat nå:

  1. Finne et sted å bo (praktisk)
  2. Ikke banne på engelsk hele tiden (sosialt)
  3. Overleve hjertesorg (fysisk)

To be continued,
Siri