Er på løpern og har et lite styrkeprosjekt

Gratulerer med juli!

Nå blir det løpings. På mandag løp jeg og Ida en time i skogen. Eller, jeg løp og Ida restituerte ved siden av. Det var såpass slitsomt at jeg måtte hvile helt på tirsdag, men det var også såpass gøy for hodet og lite vondt for foten, at jeg ble lykkelig helt opp i hårrøttene og ut i neglebåndene av det.

Untitled-1

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med armene, og klarer ikke løfte knærne uansett hvor mye jeg prøver. Det spiller ingen rolle, for jeg løper. Nå fant jeg fram klokka for å se hvor langt vi løp, og ble overrasket over at vi faktisk kom 11,5 km og bare brukte snaut 6 min per km. Det er jo en helt ordentlig treningsøkt. Ikke rart jeg ble sliten.

Untitled-1Men ikke nok med at jeg er på løpern, jeg har laget med et lite styrkeprosjekt. Det har jo blitt litt mye sjauing av og jokking på tunge ting i vår. Jeg kan riktig nok markløfte tyngre folk enn Hallén, men jeg svikter i hofta når jeg løper, det merka jeg allerede på den første, lille joggingsen tidlig i mai. Så nå blir det mer action på stuegulvet og mindre på styrkerommet. Målet er å ha trent 20 økter med 15 minutter stuegulvstyrke før august er over. Basistrening, kaller noen det. Slippe-å-trene-inne-trening, kaller jeg det.

Ida og jeg og noen ganske irriterte maur gjorde økt nummer to på tirsdag.

Untitled-2Som du ser har jeg også blitt grafisk designer siden sist.

Vi bloggs!
S

7 kommentarer

 1. Jeg ser at du jobber mot å bli profesjonell blogger (med fancy design). Snart kommer det vel et innlegg om at den evige sommerferien din ikke er ferie i det hele tatt, siden du sitter oppe hele natta og tenker på hva du skal skrive om og på hvilke sponsorproduktet du skal presse på oss stakkars leserne dine. Men tommel opp for grafisk design altså!

  Enda mer tommel opp for skikkelig imponerende løping. Altså, det skal ikke så mye til for å imponere meg (helt ærlig), men 11 km er søren meg imponerende. Igjen er jeg enda mer imponert over selvinnsikt(et/en vet ikke) og styrke-løftet (hehehe).

  Åh, Siri, jeg heier sånn på deg!

  1. Blogging er faktisk et karrierevalg, og det må du bare respektere, T. Og faktisk ville jeg aldri skrevet om noe jeg ikke kan stå for 100 % selv. Naturlig prevensjon har faktisk fungert for meg til alle tider (bortsett fra den aborten i 2012, da)! Ikke vær så misunnelig.

 2. Jeg jubler for deg!

  Kan du beskrive styrketreningen nærmere? Jeg trenger inspirasjon til hjemmetrening.

 3. Heia Siri!
  Jeg er så glad for at du er på løper´n igjen :)

  Er over gjennomsnittet interessert i stuegulvsstyrkeprogrammet

  L.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.