Et blogginnlegg

Dette innlegget skriver jeg utelukkende fordi jeg lovte meg selv å blogge hver dag denne uka. Bare sånn at du veit det. Jeg er ikke bitter, jeg er bare trøtt. I morgen når jeg ikke er så trøtt, skal jeg lese det dere har skrevet om rosa og blå farger og om at det ikke er det man trenger å bry seg om, for sånne ting har dere alltid mye interessant å si om.

Så her er en middels interessante ting:

Jeg har meldt meg inn på Sats eller Sats Elixia eller hva det er de heter nå. Det er helt prima, det må jeg bare få si. Her har jeg stått på rustne ellipsemaskiner og hatt 20-minuttersbegrensning på tredemøllene på Studentidretten i årevis, og så kommer jeg inn på det ene luftige, airfreshna, sexy utforma treningssenteret etter det andre. Ikke et vondt ord om SiO, assa, jeg har hatt et par av mitt livs beste og verste treningsøkter der, og alle de ansatte er megahyggelige, dessuten kan man alltid regne med å få et trøstende klapp på ryggen hvis man faller av ellipsemaskinen når man prøver å sette opp motstanden, men isteden setter den og ender opp med å ta i altfor mye.

Dessuten har jeg jo egentlig ikke 600 kroner å bruke på trimming i måneden, men på den andre siden så er jo trimming en av yndlingshobbyene mine. Faktisk er det kanskje den viktigste hobbyen min, og da er vel egentlig ikke 600 kroner i måneden så veldig mye. Jada, jeg vet at 600 kroner er mye for de aller fleste menneskene i verden, men dette er ikke et sånt innlegg. Dette er et innlegg om å trene på et treningssenter der lyssettinga i garderoben er det minst tilfeldige jeg noen gang har opplevd. Jeg skvatt av mitt eget muskuløse speilbilde. Og det hadde alt med lyssetting og ikke noe med den faktiske kroppen min å gjøre. I dag trente jeg faktisk markløft med halvparten av det jeg trente med i april. Ikke for å skryte. Det viktigste er vel at jeg trente.

Dette innlegget er ikke skrevet i samarbeid med noen andre enn mitt eget dustete blogge-hver-dag-i-åtte-dager-prosjekt. Det er bare tid om å gjøre før jeg hater Sats også. Faktisk er det ikke sikkert det tar spesielt lang tid, engang, for en personlig trener har lagt igjen to beskjeder på mobilsvaren min, og akkurat det er blinkende, rødt lys for min del.

Natta!
S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.