Et helt halvt år og fjorten selfies

Vi har flyttet ut av verdens mest instagramvennlige leilighet. Det var hele tiden planen at vi bare skulle bo der et halvt år, så sånn sett er det ikke så trist. Men det er trist at vi har mistet tidenes selfiespeil, det er jo det.

Her er for eksempel en klassisk selfieduo, nemlig på vei ut på lørdagskvelden, og på vei ut på søndag formiddag.

Under til venstre ser du kanskje den mest typiske Harstad-outfiten, mens under til høyre er en klassisk «nå har jeg ligget på badegulvet så lenge at det ikke er trist lenger, men komisk»-selfie.

Jeg ba frisøren om å klippe meg kort, og endte opp med en slags Knausgård-variant. Jeg tør jo ikke si noe annet enn «tusen takk», ikke sant. Det spilte uansett ikke så stor rolle, for i begynnelsen av juni ble det plutselig 19 grader i Harstad, og vi var mer opptatt av å deige oss i sola enn diskutere hva «kort hår» egentlig betyr. (Jeg mener det betyr kort-kort. Om ikke noe man nødvendigvis gjør med barbermaskina, så iallfall ikke noe man kan ha i strikk.)

En lørdag drakk jeg tre forskjellige drikker: Fanta fra Burger King, Dr. Pepper og rødvin. Hadde det så bra at jeg stanget i bordkanten da jeg skulle hente garnnøstet som hadde trillet under hagemøblene, men det gikk greit, for jeg hadde lagt et glass i fryseren som prepp til mitt fjerde drikkevalg for ettermiddagen: en klassisk GT.

Bildet til høyre er nok den aller mest typiske sommeroutfiten i Harstad. Dessverre tvang Hallén meg til å kaste den buksa, for jeg fikk jeg en kjemperift i rumpa på den og stoffet var helt morkent. Så, ja.

Under til venstre ser du det jeg liker å tenke på som en hytteoutfit. Jeg føler hele tiden at jeg skal beise noe når jeg går sånn. Til høyre ser du meg som peptalker meg selv på morgenkvisten. Sånn høres det ut inni hodet mitt da: «Nå går vi på trening, så gjør vi de jobbegreiene og så kjøper vi en sekspakning med salt karamellkroneis og legger oss på badegulvet.» Ja, det foregår i flertall, vet ikke helt hvorfor.

Dessverre har jeg vært litt dårlig til å ta treningsselfies, men fikk iallfall én god serie. Bildet til høyre er tatt tidligere denne uka, og var den aller siste speilselfien i verdens mest instagramvennlige leilighet.

Mens vi venter på at den nye leiligheten blir klar for oss, har vi flyttet inn i huset til Doktor Mord og Lektor Solstråle. Det er heldigvis også ganske instagramvennlig.

Håper du legger merke til hvor positiv jeg er.

Siri

10 kommentarer

  1. Skulle velge en favoritt, men klarte ikke.

    Håper dere får selfiespeil i ny kåk. Du ser for øvrig veldig viktig ut på det siste bildet. Begynt å jobbe i bank?

Comments are closed.