Meny Lukk

Et lite TB til San Francisco

San Francisco, sirivil.noI 2014 bodde jeg litt i San Francisco.

Man kan si mange ting om alle byer, og San Francisco er bare en by. Det som er viktig for meg, er at San Francisco er bare min by. Når jeg sier det på den måten, høres det ut som jeg er den eneste som synes San Francisco er litt magisk, noe den ikke er, eller at den popkulturelle romantiseringen av byen har gått meg hus forbi.

Det jeg mener, er at jeg har bodd på nesten samme sted med nesten samme menneske hele mitt voksne liv, men at San Francisco er bare min, ikke vår. Jeg la ikke igjen hjertet mitt der, jeg tok med meg en liten del av hjertet mitt jeg ikke visste jeg manglet. Eller noe sånt. Det var den delen som bekreftet det jeg alltid har hatt mistanke om, nemlig at jeg klarer meg utmerket alene på et helt annet sted. Sånt er kjekt å vite, for det betyr at jeg hele tiden er der jeg er og sammen med dem jeg er sammen med, fordi jeg har lyst, ikke fordi jeg må.

Selv om San Francisco er bare min, så deler selvfølgelig gjerne.

Downtown San Francisco fra Twin Peaks, sirivil.no

Alta Plaza Park San Francisco, sirivil.no

Golden Gate Bridge, sirivil.no

Golden Gate Bridge, sirivil.no

Dolores Park San Francisco, sirivil.no

Det er jo også fint å vite at det finnes steder som ikke har et ord for slaps.

Siri