Et slags bokklubbmøte: «Drep ikke en sangfugl» – 2

HARPER LEE 1 (3)

Ok, her er to ting jeg lurer på:

  1. Er Atticus litt irriterende? Ville pappataktikken hans fungert på deg? Tror jeg hadde flippet litt, men så er jeg jo heller ikke sju år gammel.
  2. Hva tror du det avsnittet der de snakker om å skyte skjærer og sangfugl, sier om resten av handlinga i boka?

Siri

3 Comments

  1. Hva er det du ikke liker med pappataktikken til Atticus? Jeg synes han er like dad goals som Chris Hemsworth (se eventuelt Buzzfeed-artikkel for referanse).

    En karakterbrist er vel likevel nettopp det at han sier (jeg parafraserer) «ja, ja, så får dere skyte på skjærer for de er jo ikke no’ tess uansett, men sangfugler får dere la være fordi de er fine og syngete»; han som liksom skal være så god og glad i alt og alle… Jeg trur (håper) at skjære vs. sangfugl-bildet viser til noe som skal skje seinere. Tviler på at Atticus beholder tittelen som årets far 1960, egentlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.