Et tekstilproblem til

Ikke nok med at jeg måtte kjøpe duk denne uka, i dag røk jammen meg yndlingsputevaret mitt. Litt kjipt, jeg har bare hatt det i 14 år.

Processed with VSCO with a8 preset

Jeg har levd med én spjæra side ganske lenge nå, men da den andre siden også røk, var på en måte poenget med putevar borte. Ikke noe å gjøre med det. Frodo og Sam har virkelig tatt en støyt ved å absorbere såpass mange banneord og gledeshyl opp gjennom årene. De har vært med på klasseturer og sommerleire, på de lange og korte nettene, på svetting og petting og tusen millioner leste sider. Klart det har vært en tung bør å bære. Jeg unner dem en rolig reise over havet.

Nå må jeg bare finne er putevar med Legolas på, for det var det jeg egentlig ønsket meg julen 2002.

Siri

6 Comments

  1. Jeg har det samme putevar/dynetrekk som fortsatt er helt hvis du er interessert? ;-) Det jeg kjøpte etter tredje filmen er mye bedre kvalitet, og Legolas er like kjekk som i 2003 :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.