40 kommentarer

  1. Jeg tror ikke Siri har gjort det selv. Kanskje Hallén? De må vel gjennom noen grunnleggende kirurgi før de slipper løs på folk i turnustjeneste, så han er vel stø på hånda?

   Jeg har sagt her i kommentarfeltet at jeg skal begynne å blogge igjen, men jeg har ikke gjort det, ass. Kanskje det er mangelen på mummikopper. Jeg er ganske god på eyeliner, da.

  2. Jeg er dårlig på eyeliner men har mummikopper. Kanskje mangelen på eyelinerskills er årsaken til at jeg ikke har blogg.

   Altså, sminkevideo med ‘stødige kirurghender lærer bort eyelinerskills» er faktisk bare bonus.

 1. Himla fin eyeliner og vintagedraumekjole da <3
  (Jeg blir litt skuffa inni meg om det ikke er Hallén som står bak den eyelineren. Det var et så fint mentalt bilde.)

 2. Synes til vanlig det er ganske irriterende når bloggere har med flere bilder av samme portrett (hallo, jeg så antrekket ditt på det første bildet og trenger ikke fem bilder til i ulik positur), men dette var bare GULL. Du er gull <3

  1. Haha, enig om flere outfitbilder i samme post! Vi skjønner greia, liksom. Men assa, nå er jeg jo on a roll, så jeg venter egentlig bare på å bli sponset av en vintagebutikk i Markveien!

 3. Hvorfor er det en megabinders i koppen??
  Synes du ser skikkelig hot og fransk ut. ( Har aldri vært i FRANCE, men tror de ser sånn ut der?)

  1. Heeei, Vindus! Det er en teklype, selvfølgelig! Men man kan sikkert ha binderssuppe i koppen også! Kan også bekrefte at det er sånn alle ser ut i FRANCE. Håper det går bra med deg!

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.