28 Comments

 1. Jeg tenkte: Hvor er forskjellen, hva har hun gjort feil? Og så var det nettopp det som var feilen, at det ikke var noen forskjell.

 2. Som Karine tok det litt tid før jeg så hva som var problemet med de vottene her. Men nå kan du vel bare strikke to venstrevotter, også har du to fine vottepar?

  1. Ja, måtte jo le etter at den første irritasjonen hadde lagt seg. Dette var heldigvis en veldig enkel & kjapp vott, så skal nok få til et par til! Venstrevotter denne gangen, da!

 3. Dette har ingenting med innlegget å gjøre.. Men som o-løper og løper: Hvor mye «må» man som mosjonist-o-løper ut med for en hodelykt natt-o?

  Jeg skal kjøpe i gave til min Quinde, men har ikke peiling, og kjenner ingen o-løpere.

  Har du peil?

  1. Svarer på vegne av Siri, hun vet visst ikke hva vi har. Vi har hatt flere Magicshine-lykter. Det er noen billiglykter som føres av f.eks. XXL og Bikeshop. De gir veldig mye lys, men er kanskje litt tyngre enn de mest kjente merkene og kommer med litt dårligere hodebånd. Hodebåndet kan lett oppgraderes. 1000-1200 lumen er nok og koster under 500 kr. 3000 lumen lyser mye mer enn nok og koster kanskje 1500 kr. Vi har vært fornøyde, men en høykvalitets merkelykt er jo nettopp det, av høyere kvalitet. Men da må du nok ut med minst 3000 kr.

 4. jeg har fremdeles en halv plastboks under senga mi på Lille som er full av høyrevotter fra den gangen jeg ikke klarte å strikke venstrevotten

 5. HEhe.
  Apropos julegaver, så har jeg hørt at Storytel har blitt ganske populært, så jeg kjøpte et sånt gavkort til ei venninne. Men så gjorde jeg litt research, og ble ganske irritert da jeg fant ut at det faktisk verken går an å bruke Storytel eller det internasjonale alternativet (Amazons Kindle Unlimited) på Kindle (i Norge). Jeg har jo blitt Kindlefrelst, og skulle gjerne hatt noe tilsvarende Spotify og Netflix for bøker. Hva tenker du om dette?

  1. WHAT! Er det sant? Shit. Det visste jeg ikke. Er det noen biblioteksapper som funker med kindle? Jeg aner ikke. Kanskje noen andre vet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.