Film: Logan (Wolverine) + litt snakk om hvem som er på lista

Megaspoileralarm! Megaspoileralarm! Megaspoileralarm!

Vi er i 2029! Staten har prøvd å utrydde mutantene en stund nå, og en rimelig sliten Wolverine ligger lavt og livnærer seg som Uber-sjåfør. Men så, gjett hva som skjer! Han møter en dame og en jente som trenger hans hjelp. Kjapp spoling over masse skikkelig drøy vold, blant annet veldig mange adamantiumklør gjennom diverse hodeskaller og ansikter, og så viser det seg at jenta er datteren til Wolverine! Det er en ekte wolverine-puppy!

Eller, nå kan det vel diskuteres hva som er ekte farskap og ikke, men hun er iallfall laget av genmaterialet hans, og hun har jerveklørne og humøret hans. Action og drama følger.

Jeg synes Logan var en helt toppers superheltfilm, en av de beste jeg har sett på lenge. Passe mye menneskelig struggle i en noe dystopisk, nær fremtid, passe mye action og hevn. Nå er jo jeg generelt glad i superheltfilmer, kanskje til og med i overkant glad i dem, men her snakker vi topp superheltkvalitet anno 2017.

Visste ikke at jeg trengte å se en liten jervunge klore seg gjennom diverse hindringer, men jo, det gjorde jeg. Wolverine sjæl har som vanlig nok å hanskes med, både av ytre og indre konflikter.

Puh, der fikk vi endelig snakket om Wolverine. Gå og se den, hvis du har lyst.

Ellers, så har vi i swingersklubben min for tiden gående en diskusjon om listene våre. Du veit lista di, ikke sant? Lista over kjendiser du har lov å ligge med uten at livspartneren din kan flippe ut over det? Vi har bestemt at vi kan ha fem personer på lista, og at man må gjøre endringer på lista minst én måned før eventuell ligging finner sted. Her er utkastet til min liste:

 • Rihanna (det tror jeg hadde vært skikkelig, skikkelig avslappa og gøy ligging)
 • Eric Northman (egentlig var det bare Alexander Skarsgård, men jeg blir så freaket ut av den rollen han spiller i Big Little Lies.)
 • Michael B. Jordan (min favoritt, gleder meg så sjuuukt til han skal være slem i Black Panther!)
 • Petter Northug (føffaen, det hadde vært så lol, og jeg kunne blogget om det i årevis!)
 • Kristen Stewart (det bare er sånn ok)

Som sagt bare et utkast foreløpig, jeg er definitivt åpen for forslag. Vil veldig gjerne høre hvem som er på din liste.

S

18 Comments

 1. Elsker den filmen <3 <3 <3 Som en godt etablert gråtekone satt jeg selvfølgelig å hulket flere ganger.

  Digget listen din (med noen unntak). Hvis jeg MÅTTE velge mellom Petter Nortug, Kirsten Stewart eller et liv i sølibat hadde jeg til nød valgt Kirsten Stewart. Selv har jeg faktisk ikke en liste, men dersom Nick Jonas banker på døra en dag sååååååååå må jeg forte meg å skrive en.

 2. Å, det er så mange filmar eg vil sjå på kino for tida! Skulle ønske ein kunne bestille dei heim til tv-en, for det er litt mykje planlegging som må til for å dra på kino når ein har baby.

  Eg har ikkje liggeliste, men synst Eric Northman var eit godt val! Ville kanskje ha bytta ut Northug med ein betre tapar.

  1. Petter Northug er definitivt den på lista jeg aller minst vil ha i livet mitt sånn generelt. Eller kanskje det er Eric Northman. Må tenke litt på den der.

   1. Eg har tenkt og tenkt på kven som kunne ha vore på lista mi, og her er resultatet (det er eit mønster her):

    Rupert Grint
    Tom Felton
    Daniel Radcliffe
    Evanna Lynch
    Bonnie Wright

 3. Ingen fra One Direction?

  Jeg hadde tatt;
  Robert Downey Jr.
  Aksel Hennie
  Dr. Avery i Greys Anatomy
  Leonardo DiCaprio, for 10 år siden.

  1. Oj, Mila Kunis er et dritbra forslag! Hun bobler hos meg nå. Vet ikke om Tom Hiddleston er på lista, men Loki kunne nok fått plass.

 4. Likte Logan-filmen godt men fikk bakoversveis av de lange klørne opp gjennom hele skallen. MÅ det være så ekkelt!?! 14- og 17-åringen jeg så filmen sammen med gliste fra øre til øre over min grøssing, alle var fornøyd.
  Ser Isabel over her ville bytta ut Petter N med en bedre taper. Det ville ikke jeg gjort, av egoistiske årsaker – Petter er vel ute etter å prestere? Ville ikke valgt Petter selv. Han Solo og Kjetil Jansrud, derimot..!

 5. Har ikke sett Logan, så går rett på lista!

  Min foreløpige liste (kjæresten vet ikke om det, men han er ganske lik de to første på lista, så det får nesten gå) i tilfeldig rekkefølge:

  Jackson Rathbone
  Jeff B. Davies
  Tom Hardy
  1997-versjonen av Daniel Franck
  Tollak Friestad (bassisten i Skambankt)

  Petter Northug med halvvlangt, solbleket hår er en bobler. Kanskje inne på lista neste uke, hvem vet.

  (Måtte forresten google Eric Northman, før jeg skjønte at hjernen min tullet med meg. Jeg tenkte Eric Cartman først, lol!)

  1. Hahaha, Eric Cartman!

   Måtte google litt på lista di, men ser absolutt sjarmen med enkelte av punktene, selv om vi nok har litt forskjellig smak.

   Tenk at du har en kjæreste som ligner på de to da!

   Uansett: Tom Hardy er helt prima mann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.