Flere blurry snaps av verdens mest bortskjemte katt

sirivil.no verdens mest bortskjemte katt

Det er ikke så fett å flytte fra vennene sine, men det er ikke så fett å flytte fra katten familien din har stjålet fra naboene sine, heller. Selv om det er en utrolig frekk katt.

20160410_092915

Det som er greia med VBK (verdens mest bortskjemte katt), er altså at det egentlig er naboene til mamma sin katt. Brødrene mine sier at den en dag for et par år siden bare flyttet inn hos mamma, og at den har blitt der siden. Ikke så rart, tenker jeg, når den får luksusoppvartning. Den får ligge hvor den vil, uansett hvor dårlig det passer at den ligger akkurat der, og den får den aller beste kattematen. Den har lært seg å skrike hvis den får feil mat (for eksempel tunfisksmak istedenfor oksesmak) og å åpne badedøra. Så jeg vet ikke helt hvor tilfeldig det var at den flyttet inn.

20160410_111539

Her ligger den på den beste plassen i sofaen. Det er den beste plassen fordi leselyset står rett over, og man har perfekt vinkel på tv-en. Så det er klart katten må ligge der.

20160410_092729

20160328_084522

Her leste mamma og katten morgenavisen mens jeg sa hade for å flytte til Harstad. Hade! sa jeg. Hade! sa mamma og begynte å reise seg for å gi meg en klem. Mjau! sa VBK og bestemte at det ikke ble noen klem den dagen.

Her er noen andre blurry snaps av VBK.

Siri

5 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.