Flytta litt

Sjekk den nye frokostplassen min!

Vi har flytta enda lenger nordover. Denne gangen var det bare 1,9 kilometer, da. Forrige gang var det 150 mil.

Vi har fått skikkelig sjøutsikt. Faktisk ser vi rett ned på Selsbanes segl, Harstads mest omdiskuterte fontene. Nå skal det egentlig ikke så mye til å være Harstads mest omdiskuterte fontene, jeg kommer ikke på én annen fontene i Harstad, men så er det også den eneste fontenen jeg veit om som har blitt påkjørt av en sånn rask, oppblåsbar båt full av britiske turister.

Funfact: På en quizkveld i høst, var et av spørsmålene: «Hvilket nytt landemerke åpner til helga?» og da var svaret, nettopp, fontenen Selsbanes segl. Vi svarte Kanebogen kjøpesenter. Det var det eneste landemerket vi visste om i Harstad.

Vi har altså flyttet. Fra verdens minst instagramvennlige leilighet, til verdens mest instragramvennlige leilighet. Til leilighet med oppvaskmaskin, muggfritt bad og gjesterom. Til leilighet med balkong og denne utsikten:

Oppvaskmaskin, ass. Der snakker vi prima oppfinnelse.

Kanskje det er at sola endelig har slått seg løs på mest generøse vis, kanskje det er at vi har fått litt større og lysere plass, kanskje det er varmekablene på badet eller at jeg løper jevnlig, uansett føles livet noen hakk lettere nå enn for noen uker siden.

Vi skal bo i denne leiligheten i et halvt år, så kommer hun som egentlig bor her hjem igjen. Da veit jeg ikke hva som skjer. Det er greit.

Siri

30 Comments

  1. Jeg blir ordentlig glad av å lese at hverdagen din føles bedre! Kos dere i ny leilighet med en litt for pen utsikt. Forresten tror jeg oppvaskmaskiner ofte blir undervurdert – helt til man sitter der med vasken full av mange dager gammel oppvask. Jeg skriver av erfaring, snart 1,5 års erfaring…………

      1. Jeg krysser alle fingre og tær for at leiligheten/ hybelen vi flytter til når kontrakten hos SiO går ut i sommer har oppvaskmaskin. Men man vet jo aldri hva man finner.

    1. Takk! Kan ikke tro at vi har gått fra verdens minst bloggvennlige spisebord, til verdens mest bloggvennlige.

  2. Jeg hadde lett bytta ut oppvaskemaskinen min for den utsikten! Neida. Joda.

    Nå som dere har oppgradert, hvilke krav/ønsker har du til neste leilighet/hus?

  3. Å, utsikta! ❤ Som det bornet av Kystnorge eg er, er havutsikt min store drøm! Mannen min har påpeikt at om eg står på senga på soverommet vårt og hoppar, så ser eg 1 cm hav. Det han ikkje tenkte på, var at eg er 20cm lågare enn han og altså slettes ikkje ser hav, ikkje ein liten millimeter ein gong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.