16 kommentarer

 1. Ja! Det er en skikkelig bra sang, men ser ut som dine nærmeste ikke setter pris på det? Ufattelig trist. Sang den mye selv da jeg var ca 5. Teksten er jo rimelig komplisert, så min versjon var » sett deg oppi kørja og la ballehangen gå…» Familien min visste heller ikke å sette pris på bra musikk, dessverre, selv om det er aldri så mye symbolsk å la ballehangen /ballongen gå.

 2. En enda mer irriterende ballongsang er jo «Jeg vil ha en blå ballong». Den kan du f eks synge på bergensdialekt, Arne Bendiksen-style.

  1. Sorry, Silje! Kan jeg by på noe annet?

   is it to late now to say sorry-y
   i kveld er det lov å være horeee-e-e-e-e
   jenter som kommer og jenter som går, jenter som glipper, jenter du aldri få-å-år
   bailando, bailando, amigos adios, adios

   1. En gang gikk jeg en hel dag bratt oppover med tung sekk og hadde «samme hva du heter, spiser du poteter» på hjernen. Til slutt sang jeg høyt i et forsøk på å smitte turkameraten min sånn at vi kunne dele smerten.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.