Gooood fredag!

Hei, søtingene mine!

Har hatt en herlig dag i dag! Sola skinte og smeltet mye av snøen, det var helt fantastisk å kjenne de varme strålene i ansiktet igjen! Skulle ønske alle dager var sånn! På vei hjem så jeg mange som var ute og jogga! Jeg kan jo ikke jogge, men jeg kjøpte meg en helt fantastisk bærsmoothie etter ellipseøkten min, og det var minst like bra! Smil til livet og livet smiler tilbake! Det er så fint med sånne dager!

IMG_20150220_140006

Jeg tok meg en laaaang, varm dusj og hoppet rett i kosedressen! Det er jo fredag! Så så jeg på medaljeseremonien fra Falun en gang til! Marit Bjørgen er litt av ei dame! Gullet var så fortjent! Dessuten elsker jeg det når Petter Northug gråter! Det er så fint! Til og med svenskene klappet! Det er sportsånd, det!

Siden det er fredag og jeg har trent, tok jeg meg en bolle Sørlandschips! God helse handler jo ikke bare om kroppen, det handler om å ha det bra i hodet også! Det gjelder å ikke bli for streng! Så jeg helte opp en bolle Sørlandschips! Det sa jeg kanskje! Men det rare er at jeg ikke husker noe etter det! Jeg må ha fått et blackout! Haha! Da jeg kom til meg selv, lå jeg på gulvet under bordet med masse chips over hele meg! Og da jeg reiste meg opp, så jeg at jeg hadde sølt all chipsen utover bordet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ser nesten ut som et mønster! Tenk at livet kan være så rart og underfundig!

Jaja, ha en fin helg, dere! Jeg skal se på ski og bildegoogle Torgeir Bjørn!

Klem fra Siri!

17 kommentarer

  1. haha liker’e. tok kvelden jeg her i stua (mitt gråe rom i den gråe byen aberdeen) (var sol i dag da). også spiste jeg ganske mye kjeks, med ingefær, det var egentlig ikke godt. ba vennen min kjøpe sjokolade til meg.

    1. På torsdag så jeg et innslag der Torgeir Bjørn, inne på et bibliotek, etterligna en merkelig utforteknikk fra Øst-Tyskland.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.