Guardians of the Galaxy: 100 prosent gøy

Dette er ikke en filmanmeldelse, det er et blogginnlegg med dette hovedbudskapet: Jeg ble glad av Guardians of the Galaxy.

Guardians-Of-The-Galaxy-screen-caps-1920x1080-9

Ok, så jeg er svak for superhelter og fjas. Jeg syntes for eksempel Pacific Rim var en helt toppers film, og jeg leser superhelttegneserier en gang iblant. Så når Andy fra Parks and Recreation får hjelp til å redde galaksen av en grønn alien, en ent, en snakkende vaskebjørn og en kjempe som tar alt helt bokstavelig, synes jeg det er kjempegøy.

Susanne20140731_235400 er like glad i fjas som meg.

De fem blir noe ufrivillig sammenspleiset i jakten på et slags atomvåpen. Spoiler: De blir venner. Historien er sånn passe interessant, men vi er jo her for å se freaks slenge hverandre gjennom rommet med massive laserpistoler, enorme, slemme romskip (bli stoppet?) på vei mot en snill by, og bittesmå, organiske mirakler i en jungel av jern og elektrisitet.

«I will not be tempted by your pelvic sorcery!» sier den grønne alienen som egentlig er en digg dame. «I am Groot!» sier enten.  Det hele er et sammensurium av lav IQ, laserpistoler, androider og vektløse svev.

 

Også er det ganske spenstig soundtrack. Og Kevin Bacon. En gang i vinter, når det har blitt litt i overkant mye og jeg heller vil ligge i fosterstilling i dusjen enn noe som helst annet, skal jeg se den igjen. Og så skal jeg putte Hooked on a Feeling på løpelista.

Popkorn & idioter,
Siri.

4 kommentarer

  1. Herlig, tenkte jeg da jeg så at bloggen din var tilbake! For en stund siden hadde du noe som het Hamsternytt og Hallens hjørne. Vil noe av det komme tilbake? Var så gøy:)

    1. Hei! Og takk!

      Vel, hamsteren er død, så jeg tror ikke det blir noe hamsternytt på en stund, dessverre. Hallén lever, så jeg skal prøve å overtale ham til å skrive noen ord etter hvert.

  2. Broderen skulle absolutt ha meg med på den i bursdagsgåve til meg, men eg tvang han heller hit for å ta seg av kakesituasjonen. Dang.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.